Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pudelcza natura

CELLULIT stop allegro

Polecane posty

Gość Pudelcza natura

w związku z tym, że mam chyba 3 stopień w tych wszystkich fazach moje nogi wyglądały tak okropnie, że aż strach patrzeć i o tym mówić:o stosowałam różne środki, różnych znanych firm, ale przynosiło to minimalny efekt.:( i ostatnio przeglądałam allegro, i zatrzymałam się na aukcji gdzie było strasznie dużo kupujących..... niby jakiś preparat przeciw cellulitowy, myślę sobie dobra, dobra ja znam już to wszystko, ale w związku z tym, że przesyłka była gratis myślę se co mi szkodzi? 29.99 za 600ml? skoro kupowałam już vichy za 60:o wczoraj dostałam iiiiiiiiiiiiiiiiiii przeczytałam na ulotce co i jak nałożyłam papkę i owinęłam się folią i pod kołdrę( robi się to tak samo jak z tą papkę z fusów i cynamonu- tylko jak to kiedys sama zrobilam nie chcialo sie przyczepic do ciała):o po chwili odczułam ciepło, to ciepło narastało z każdą chwilą-muszę powiedziec, że ciężko było mi wytrzymać do końca., ale dałam rade (30 min)...... zmyłam wodą patrze, patrze na moje uda, biodra i oczom nie wierze, nie mówie, że cellulit zniknął, ale stał się o wiele mniej widoczny, skóra napięta, byłam w szoku naprawde bo tego nie osiągnałam przez miesiąc stosując środki 2x droższe. ciekawe co będzie jak skończę to całe:))) nie wiem jak się to sprawdza u innych, ale ja jestem w szoku. nie wklejam narazie linku, żeby nikt nie myślał, że to reklama. jak macie pytania to piszcie:)

Gość Agataaaannnnn
może nazwe albo link dasz:)

nie wklejam narazie linku, żeby nikt nie myślał, że to reklama. A o której wkleisz link? O 9.50? I tak wiadomo, że reklama.

Gość Pudelcza natura
nie reklama;/ mam Ci podać nick z jakiego konta to kupiłam, żebyś uwierzyła;/ pozatym ten środek chyba nie potrzebuje reklamy sama mam wielki problem z cellulitem, wiec może komuś też pomoże. niedawno wyleczyłam się z pryszczy:o i też napisałam tu na kafe co mi pomogło:o ehhh

Gość Agataaaannnnn
a wydajny ten specyfik jest?

Gość ahhhlalalala
no wlasnie wydajny???na ile razy starczy??

Gość Pudelcza natura
wiesz co, on ma taką konsystencje hmm nie jak balsam... kurde jak to napisać...tylko takiego błotka:D ale napisane jest na ulotce, że nie trzeba smarować grubo, ani równomiernie:D zresztą ciężko byłoby to równomiernie rozsmarować bo ta papka jest taka "twardawa"? ale sie przykleja bez żadnego problemu.

Gość Pudelcza natura
na ile moze starczyc? kurde nie mam pojęcia. to są 2 pudełka po 300ml... hmm myślę, że z 10- z jednego dałoby radę

hej:) zapowiada sie ciekawie, pisz co jakis czas tutaj o efektach, bo sie zainteresowałam:P jeżeli rzeczywiscie tak działa wspaniale to moze i ja sie skuszę. W sumie 30zł to niedużo. więc nawet jak sie okaze badziewiem to nie bedzie szkoda za bardzo pieniedzy

Gość Pudelcza natura
można kupić też 300ml za 19zł:) ok będę pisać jutro kolejna próba:D napisane, żeby stosować 3x w tygodniu:) nie można stosować dzień po dniu.;)

Gość postrozowa
i jak ?i jak? bo zamierzam tez kupic ta papke. dziala?

Gość postrozowa
i jak ? i jak? dziala? bo zamierza tez sobie to kupic bo juz nie wiem czego mam sie lapac zeby to paskudztwo zlikwidowac!

Gość a co to za papka
w ogole jak to sie nazywa? masz jakis aktualny link na allegro?

Gość kasia_mala
Polecam tylko sprawdzone i markowe kosmetyki - np świetny według mnie jest program antycellulitowy Eva Natura. Używam go od roku i już nie muszę więcej przejmować się cellulitem. Kilka moich koleżanek też go używa i również są z niego zadowolone, także to samo mówi za siebie. Kupujemy te programy w sklepie internetowym pollenyewa. Zbieram zamówienia na kwotę większą niż 120 zł i przesyłkę mamy GRATIS.

Jakoś ciężko jest mi w stanie uwierzyć w takie zbawienne skutki kremu. Poczytałam trochę i wiem, że naprawdę skuteczne jest tylko kompleksowe działanie od wewnątrz i na zewnątrz. Dlatego najlepiej wprowadzić taki program stop - cellulit, który polega na odpowiedniej diecie i serii masaży z zewnątrz.

Gość KaskaG_5362
Korzystaliście z preparatu o nazwie Cellulit Stop? Bo szukałam informacji na temat tego preparatu i chciałam Was zapytać. Może moglibyście cokolwiek opowiedzieć mi o tym produkcie? Opłaca się go używać, znacie jakieś zamienniki? Tutaj zanalazłam trochę komentarzy o Cellulit Stop: http://www.listalekow.pl/cellulit-stop/ - myślicie, że można się tym sugerować? Nie w smak mi się rozczarować i zmarnować bezsensownie sianko, dlatego czekam na Wasze cenne rady. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.

Gość gość
Polecam stronę www.sposobynacellulit.co.pl Cellulit miałam i na udach i na brzuchu. Zwalczyłam go głównie za pomocą tabletek, które kupiłam na tej stronie. Koleżanka poleciła mi też prysznice - na przemian zimna i ciepła woda. Podobno pomarańczowa skórka tego nie lubi. Do tego warto pod prysznicem zrobić masaż.