Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytaniec

Jaki telefon na kartę

Polecane posty

Gość Zapytaniec

Witajcie. Muszę zmienić tel. Nie mam wielkich wymagań - nie potrzebuję aparatu cyfrowego, bo mam cyfrówkę kompaktową dobrej jakości którą i tak wszędzie noszę oraz lustrzankę. Nie potrzebuję nawet kolorowego wyświetlacza :) ale już chyba wszystkie telefony są takie. Nie potrzebuję Internetu i bajerów. Potrzebna mi niewielka obudowa, głośny dzwonek - ewentualnie dyktafon, ale niekoniecznie. WAŻNE SĄ TANIE SMSY (sieć nieistotna) Proszę polećcie mi jakiś tani (do 250zł) telefon na kartę i gdzie są najtańsze rozmowy i smsy

Gość Zapytaniec
up

Gość sam na samm
Nokia 6070... bedziesz zadowolona/y..cena -nowa ok.260 zł.

Gość sam na samm
najtańsze rozmowy-Orange ... wykupujesz za 6 zloty pakiet rozmów do trzech osób z orange dzwonisz za 3 gr/min

Gość Zapytaniec
Dziękuję bardzo. Kobieta jestem :)

Gość Zapytaniec
Nokia 6070 - Dane ogólne Alarm wibracyjny: tak Aparat cyfrowy: tak Aparat cyfrowy pixele: 0.3 Aparat cyfrowy zoom: nie Bateria pojemność: 760 Bateria rodzaj: Li-Ion Czas czuwania (MAX): 300 (12d, 12h) Czas rozm. (MAX): 180 Pamięć wewnętrzna: 3 Pamięć zewnętrzna: nie Sieci: GSM 900/1800/1900 Waga: 88 Wymiary - długość: 105.4 Wymiary - grubość: 18.6 Wymiary - szerokość: 44.3 Nokia 6070 - Wyświetlacz Ilość kolorów: 65536 Rodzaj: kolorowy CSTN Wymiary - szerokość: 128 Wymiary - wysokość: 160 Nokia 6070 - Dane / multimedia Bluetooth: nie Dyktafon: tak EDGE: tak GPRS: tak HSCSD: tak IRDA: tak Java: tak MP3: tak Obsługa USB: tak Przeglądarka xHTML: tak Radio FM: tak Radio FM - RDS: nie SyncML: tak Transmisja danych i faksów: tak WAP: tak Nokia 6070 - Wiadomości EMS: nie Klient poczty: tak MMS: tak Raporty doręczeń: tak SMS: tak Video MMS: nie Wiadomości grupowe: tak Wiadomości sieciowe: tak Nokia 6070 - Inne Alarm: tak Budzik: tak Data: tak Kalendarz: tak Kalkulator: tak Organizer: tak Przypomnienie: tak Słownik: tak Stoper: tak Timer: tak Zegar: tak Widzę, że ma krótki czas czuwania i rozmów,z potrzebnych mi rzeczy dyktafon, z niepotrzebnych cyfrówkę i radio. Jeszcze jakieś typy

Gość sam na samm
ja mam taki telefon czuwa 12 -14 dni...przy normalnym uzytkowaniu 1 tydzien to minimum

Gość Zapytaniec
up :)