Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naszaklasapytanie

Jeżeli nie jesteś zapisany na nasza-klasa, to dlaczego?

Polecane posty

Gość naszaklasapytanie

Gość a co mam tam szukać
jak ktos wyjechał do Australii i tęski za gebami znajmych z Polski to może ma to jakis sens, ale jak ktoś mieszka gdzie mieszkał to z kim chce się kumplowac to sie kumpluje a z kim nie to nie. Żadna nasza klasa nie jest mi do niczego potrzebna. To portal starych plotkarek, które siedzą w domach i się nudzą :D

Gość Czego się spodziewałaś
:D

Gość masz racje taka prawda

Bo to obciachowe goowno. Podobnie zreszta jak fotka.pl, sympatia.pl, wiejskieznajomosci.pl...itd :O Poza tym podpisuje sie rowniez pod wpisem z 9.30.

Gość złośniczka
Nie chcę odgrzewać tzw."kotletów", nie interesuje mnie co inni robią i nie chcę tych zakłamnych:"ślicznie wyglądasz, piękna parka, buziaczki"...

Gość FDFFDDFDFS
BO NIE LUBIE CIAGNAC ZA SOBA PRZESZLOSCI

Gość dupowataklasa
bo to portal lanserski ( jak wiele innych zreszta)

Gość bo to zenada
zdjecia z Egiptu i innych egzotycznych miejsc udawane pozy fotografie aut i domów po co? zeby sie pochwalic? tylko czym tym cholernym materializmem? są poziomy do których się nie zniżam i dlatego nigdy się tam nie wpiszę.

Gość bo to zenada
poza tym strasznie razi mnie jak widze zdjecia okropnych pasztetów z komentarzami typu: sliczna focia, pięknie wygladasz a laska jest obrzydliwa. I chyba na tyle głupia ze nie widzi cynizmu w tych komentarzach. OBŁUDA OBŁUDA I JESZCZE RAZ OBŁUDA

Gość HonoratkaxD
Powiem szczerze, że miałam konto na naszej klasie i na fotce, ale usunęłam po tym jak poznałam mojego chłopaka dużo rozmawialiśmy o tym. To kompletna głupota ludzie prześcigają się kto ma więcej znajomych, więcej komentarzy bardziej przerobione zdjęcia itd. Masakra...

Byłam przez chwilę na naszej klasie, ponad rok temu, zanim stało się z tego kompletne dno. Oczywiście wtedy było tam dużo mniej ludzi pozapisywanych, a jak lawina ruszyła, to zobaczyłam słodko-pierdzące komentarze, obłudne zapraszanie się osób, które robią to w imię rankingu a nie potrzeby odtworzenia relacji, autolans osób w najgorszym i najbardziej tandetnym stylu, dno dna :o Na marginesie, kilka osób, z którymi rzeczywiście chętnie odnowiłabym znajomość i tak się tam nigdy nie zapisało :) I jeszcze coś, na forach m.in. moich byłych klas rozmowy ucięły się już kilka miesięcy temu, nikt nic nie pisze, ludzie tylko wklejają Egipt i dzieciaki - o czymś to świadczy.

...na naszej klasie wszyscy się \"KOFFAJĄ\", wszyscy mają \"SŁIT FOCIE\", \"biutiful dzieci\" i \"seksi męża/żone\"... lansują się wczasami za tysiąc zł, a jeśli chodzi o edukacje mogą pochwalić się co najwyżej ukończeniem liceum;) miałam załozoną naszą klase- dwa dni! w mojej klasie w liceum była dziewczyna, ewidentnie brzydka, w dodatku niedomyta- podpisy pod zdjęciami \"przępiekny uśmiech\", \"sam seks\" :D i to od osób, ktore w liceum nie dawały jej żyć... zaproszenia od kolegi kuzyna twojego przyjaciela! tudzież od nieznajomych panów, proponujących spotkanie... nie, nie i jeszcze raz nie dla naszej-klasy

Gość co bedziesz robic
a po co?..nie lubię ludzi z którymi chodziłam do szkoły,nie chcę utrzymywac z nimi kontaktu i nie chce się wpisywac do klasy....bo na jaką cholere?..zeby sobie obcy ludzie mnie oglądali?...bez sensu