Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

złote pióra

Sączenie się wód płodowych?

Polecane posty

Witam Jestem w 37 tygodniu ciąży, i od 2 dni budze sie z rana z troche mokrymi majtkami.Najbardzioej mam tak z rana? Jak odróznic wody od wydzieliny?

Gość wody to Ci raczej chlusną
i wtedy będą sie sączyc.

Gość proponuję zapytać ginekologa
siostra męża miała tak, ze jak trafiła do szpitala to juz właściwie nie miala wód - musiały się sączyć, a Ona tego nie zauważyła, cud, ze trafiła do szpitala, bo dziecko mogło się udusić, ja nie chcę straszyć, ale lepiej dmuchać na zimne, szczęśliwego rozwiązania życzę!

Oj wody to nie zawsze chlusną:) Nie wiem trochę boję sie jechac do szpitala, bo mnie przepedzą;) Wiecie jak to z nimi jest.Wszystko z łaską.Ale boje się o małego

udusic to sie raczej dziecko nie udusi bo jak sie wody nawet sacza to i tak dalej sie produkuja:)....ja w pierwszej ciazy wogole nie mialam wod-calkowite bezwodzie,nic siee nie produkowalo:(,przelezalam w szpitalu,urodzilam w 29 tyg i dziecko zdrowe-to jest cud:)moj kochany:) a co do saczenia to bardziej niebezpieczne jest ewentualne zakazenie,wiec proponuje udac sie do lekarza albo kupic sobie w aptece specjalne wklady ktore sa wlasnie do sprawdzania czy sie wody nie sacza. pozdrawiam i zycze szczesliwego rozwiazania:)