Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitaraStara

Oglądacie SUPERNIANIE?

Polecane posty

Gość gitaraStara

Ja bardzi lubie ten program i ogladam co czwartek na tvn style :) Jestem normalnie od niegio uzalezniona. Suuper program wg mnie.

ja tez oglądam, jak natrafię i po raz tysięczny przekonuję się, że dzieci to nie dla mnie

Gość gitaraStara
Niedawno bylo takie malzenstwo z dwojka dzieci. CHlopak byl straszny :/ Wszystko psul, rzadzil matka. Po prostu masakra. I ze ta matka jeszcze tak lagodnie do niego podchodzila! Ja bym mu w tylek pozadnie lanie dala!

Czasem oglądam i jak dla mnie, to reżyserowany całkowicie program. :D Niemożliwe, żeby tak dzieci się zachowywały. :) Ona chyba musi te dzieci najpierw przez miesiąc terroryzować, żeby potem pluły, klęły, kopały i biły swoje mamy.

Gość musztardo w takim razie
zapraszam do mnie. Mieszkam pod sąsiadami, którzy mają dwóch chłopców w wieku 6 i 9 lat. Już dwa razy zdarzyło mi się wzywać policję, bo byłam święcie przekonana, że jeden zabił drugiego.

Gość 20-paro latekk
a moja dziewczyna lubi wybierac mi serek spod napletka,następnie rozgniata go i rozgrzewa w swych delikatnych paluszkach poczym patrząc mi porządliwie prosto w oczy wącha go namiętnie...

Gość wiki28333
no ja tez oglądalam ten odcinek ,to bylo cos strasznego jak ten starszy opluwał wlasną matke, ale kapali go też niezle,na sile wode glowa pod prysznic i jazda szampon na leb. hahaha

ja oczywiscie wierzę w tą, ze są dzieci, które się tak zachowują, ale akurat wiem ze ten program JEST rezyserowany pozatym ogladałam kilka pierwszych odcinków i superaniania ma kilka dobrych rad dla rodzicow typu karny jezyk, domowy regulamin, konsekwencja, cierpliwe tłumaczenie zamiast krzyków i w kazdym odcinku to samo

Ja też lubię to oglądać (supernianie a nie serek:P ). I uważam, że to nie dzieci są wredne, tylko ich rodzice do bani. Jak można pozwolić, żeby dziecko rządziło w domu? A te mamusie tylko patrzą pobłażliwie, śmieją się i przytakują. A jak przychodzi do poważniejszych problemów to łzy w oczach i nie wiedzą jak sobie dać rady. Po raz kolejny powtarzam: rodzice to rodzice, a nie kumple! Oni są od WYCHOWYWANIA a nie od pozwalania na wszystko.

Gość a ja uwazam
ze to super szkoleniowy program dla młodych rodziców

nie wypowiadam se czywiscie o wszystkich przypadkach ale osobiscie znam pania ktora miala cisnienie na szklo ze koniecznie podburzala dziecko aby dostac sie do programu ojciec dziecka powiedzial ze on do tego reki nie przylozy wiec aby odcinek mial wiecej dramatyzmu przedstawili ja jako \"samotną matkę\" wystarczająca dawka falszu jak dla mnie :O

Gość stare skrzypce
Paris Hilon nie wierze w to.

no moze z tymi samotnymi matkami cos jest , bo kiedys byla taka dziewczyna w programie co miala 4 dzieci ,dwoje swoich i dwoje swojej zmarlej siostry.mieszkanie odpicowane widac ze biedna nie byla,no to skąd miala tyle kasy będąc sama z czwórką dzieci.???