Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samosia111

mam poważny problem proszę pomóżcie mi..

Polecane posty

Gość samosia111

Mam poważny problem. Nie mam pojęcia jak mam się przygotować na wizytę do ginekologa . Mam pytanie czy udając się do ginekologa lepiej pozbyć się owłosienia na miejscach imtywnych? Bo ja na co dzień się golę ale boję się jak zareaguję ginekolog . i nie wiem może lepiej powinnam zgolić przed pójściem do niego tak jak nacodzień mam nadzieję że nie będzie wrzeszczał bo inni są przeciwni goleniu.pomóżcie mi błagam .liczę na odpowiedzi wasze

iwesz co samosia nie wiem jak tobie poradzic bo jak ja chodze na wizyty do gina to sie gole ale jeden ginekolog mnie ochrzanilze nie powinnam ze przez takie golenie sie sklaecze to wda mi sie gronkowiec i tyle:P:P pewnei jako lekarz mi dobrze poradzil ale i tak sie gole:P

Gość samosia111
dziękuję ślicznie że do mnie odpisałaś chyba trochę se zostawię na wszelki wypadek żeby nie ochrzanił mnie

a ty zawsze sie cala golisz czy jak??? bo jak tak mozesz isc do lekarza z 3-4 dniowym zarostem zebys nie poszla do niego z podrazniona skora bo ja tak poszlam i mi dal popalic:P:)

Gość sialala1111
dokładnie lepiej do ginekologa wybrać się z tygodniówką, wtedy będzie pewnośc ze nie bedzie się czepiał :-)

Gość scarlet1988
sialala1111 swieta prawda ;)