Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CV +++ zdjęcie.....

Pomożecie mi ???????? jeszcze mam pytanko ad CV .......................

Polecane posty

Gość CV jako załącznik
-otwierasz CV w WORDZIE -umieść kursor w prawym górnym rogu- tam gdzie docelowo ma sie pojawić zdjęcie -w pasku narzędzi masz WSTAWIANIE-klikasz -OBRAZ-klikasz -otwiera sie okno z plikami w twoim kompie -wchodzisz w pulpit( skoro tam jest twoja fota) -zaznaczasz zdjęcie lewym klawiszem myszy i klikasz WSTAW -i gotowe.

Gość CV +++ zdjęcie.....
oj bardzo Wam dziękuję wszystkim. Głupio mi strasznie , teraz to już nie boję się tego czy zostane przyjęta ale tego czy ja dam radę , czy się sprawdzę jeżeli by mnie przyjęli. Taka tępa jestem :(

Gość CV jako załącznik
Przestań dziewczyno! Jeszcze wiele razy w życiu jakaś sytuacja Cię zaskoczy...Człowiek całe zycie się uczy:-) A poza tym My trzymamy za Ciebie kciuki! Będzie dobrze! Głowa do góry. Napisz sobie coś w WORDZIE i poćwicz wklejanie zdjęć...Ja tak zrobiłam, żeby mi się utrwaliło. Powodzenia!

Gość CV +++ zdjęcie.....
ejjj :( Nie ma czegoś takiego :( Jest : plik edycja widok wstaw więc wchodzę w "wstaw" ale tu nie ma "obraz " są inne tzn : - znak podziału - symbol - indeks i spisy - rysunek - pole tekstowe - zakladka tylko to , nie ma "obraz"

Gość CV +++ zdjęcie.....
ooooo już mam nie "obraz " ale "rysunek " :) dziekuje

Gość CV jako załącznik
A jak dokładnie się nazywa program w którym napisałaś CV?

Gość CV jako załącznik
Ok:-))

Gość CV +++ zdjęcie.....
a podpowiesz mi jeszcze o czym warto napisac w CV ? mam tak : Inne umiejętności : język angielski ............... ............... ( co warto dopisać ? ) Mocne strony : Zdolności analityczne , staranność , zaangażowanie , umiejętność organizacji pracy , punktualność mogą być mocne strony ?

Gość CV +++ zdjecie ....
jest ktoś jeszcze ? nie wiem co się dzieje ale nie mogę wkleić zdjęcia bo przesuwa mi się cały tekst do dołu

Gość CV jako załącznik
Bo sie robi miejsce na zdjecie... Czy swoje dane masz w lewym górnym rogu? Jeśli tak to... Spróbuj tak: -najpierw daj kursor na początek wiersza, czyli w lewym górnym rogu przy 1-szej literze tam gdzie zaczynałaś pisać, -potem wejdź w pasku narzędzi w opcję UKŁAD i tam zaznacz opcje WYŚWIETL LINIE SIATKI. Powinny Ci sie zaznaczyć linie... I dopiero wtedy cała reszte z wstawianiem zdjęcia. Spróbuj.

Gość CV +++ zdjecie ....
"narzędzia " ?

Gość CV +++ zdjecie ....
tu nie ma takich opcji

Gość CV jako załącznik
W pasku narzędzi jest po kolei: NARZEDZIA,WSTAWIANIE,UKŁAD STRONY...itp. U mnie akurat na końcu jest UKŁAD i w to wchodzisz... Ja niestety nie wiem w jakim dokładnie programie napisałaś to CV...

Gość CV +++ zdjecie ....
microsoft word , ale ja mam inaczej :( taki jest układ : Plik Edycja Widok Wstaw Format Narzędzia Tabela Okno Pomoc Więc wchodze w Narzędzia I tu jest : - pisownia i gramatyka - statytystyka wyrazów - popraw podzielolny tekst - scal dokumenty - korespondencja seryjna - koperty i etykiety - makro - dostosuj - opcje

Gość CV +++ zdjecie ....
:(

Gość CV jako załącznik
Rybcia to ja niestety nie wim jak Ci pomóc na odległość... Z tego co piszesz to wydaje mi się że masz to w programie WORDPAD... Spróbujmy jeszcze tak... Jeśli masz w kompie zainstalowany program MicrosoftWord to wyjdź z tego CV-zamknij je. Kliknij raz lewym przyciskiem myszy a potem prawym otworzy się okno z opcją -otwórz za pomoca. Kliknij w możliwość Mcrosoft Office Word i spróbuj tutaj... Jeśli nie masz takiego programu to ja Ci niestety nie pomogę...