Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CV +++ zdjęcie.....

Pomożecie mi ???????? jeszcze mam pytanko ad CV .......................

Polecane posty

Gość CV +++ zdjęcie.....

:( Zjechaliście mnie już równo ale to nie jest tak że jestem taka ciemna , tylko chcę się upewnić aby jak najlepiej wyszło :( Zrobię tak : Napiszę CV , umieszczę zdjęcie w prawym górnym rogu. Wydrukuję a później zeskanuję. Wyślę to CV w załączniku. A mam pytanie jeszcze takie : Co najlepiej wpisać jako treść wiadomości ? :( - CV - w odpowiedzi na Pańskie ogłoszenie wysyłam CV - a może inaczej jakoś ? :( Oraz czy wpisać coś w wiadomości czy nic nie pisać ? Mogę tylko napisać treść wiadomości i sam załącznik ( CV + zdjęcie w pr. górn. rogu ) ?

Gość ja tez wczoraj pytałam ale
nie wierzę że o to pytasz...

Gość CV +++ zdjęcie.....
dlaczego :(

Gość hm b
napisz. Witam, jestem zainteresowana państwa ogłoszeniem o pracę. W załączeniu przesyłam swoje cv. Pozdrawiam k

nie wypada nie wysyłać nic, dla mnie to jest ewidentny objaw braku szacunku, co równiez pracodawca może odebrac jako wysyłanie CV w kilka miejsc na raz. Proponuję:): Szanowni Państwo, w odpowiedzi na Państwa ogłoszenie zamieszczone (w gazecie/na portalu internetowym)TU NAZWA, pozwalam sobie przesłać dokumenty niezbędne do procesu rekrutacji na stanowisko_______ w Waszej Firmie. Uprzejmie proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Z wyrazami szacunku, XY

Gość CV +++ zdjęcie.....
hm b : to jako treść wiadomości napisać ? Takie długie ?

bo nie wiem po co chcesz drukować i skanować?! piszesz cv- zapisujesz zapisz plik jako- masz cv gdzies na dysku potem piszesz meila robisz dodaj załącznik- wybierasz ten plik z dysku i poszlo! napisz w temacie CV imię i nazwisko i np posada o jaka sie starasz w meilu napisz, ze prosisz o kontakt w razie zainteresowania twoja osoba czy cos w tym stylu

poza tym mysle ze nie masz szans bez listu motywacyjnego nawet jesli nie jest wymagany to warto go napisac

Gość CV +++ zdjęcie.....
miniam : ale to jest tylko mały sklep :( Mam tak pisać ?

o boze... jak nie napiszesz nic to bedzie wygladalo jakby ci nie zalezalo na tej pracy! gdybym dostala takie cos to bym nie zwrocila uwagi :O ile ty masz lat? 15?

Gość CV +++ zdjęcie.....
to jest tylko mały sklep który prowadzi taka jedna pani.

Gość CV +++ zdjęcie.....
nie , 19 mam :( A jak list motywacyjny napisać ? To jest sklep z odzieżą

znajdz w internecie w liscie motywacyjnym opisujesz swoja osobe, jakie posiadasz cechy odpowiadajace danemu stanowisku np, ze interesujesz sie moda, umiesz doradzac, umiesz wspolpracowac z zespolem, jestes dokladna , uczciwa , samodzielna ale nikt za ciebie tego nie zrobi, wiec szukaj

tak kochana tym bardziej. co z tego ze maly sklep? potraktuj to jakby to byla niewiadomo jaka firma!! tym bardziej mysle masz wieksze szanse sposrod cv nadeslanych, no wlasnie, bez niczego w tresci maila! ja tak Ci tylko proponuje, ale zrobisz jak zechcesz. dl amnie nie mialoby znaczenia czy to sklep czy miedzynarodowa firma, napisałabym tak samo, bo szacunek musi byc. nawet jesli kartka "przyjmiemy do pracy" wisiala na drzwiach do sklepu:/

Gość CV +++ zdjęcie.....
dziękuję miniam :) kochana jesteś :) pozdrawiam

Gość hm b
kurcze dziewczyno. Jak zeskanujesz i wkleisz jako załącznik będą to mieć w formie zdjęcia- tak neimoże być to musi być plik tekstowy. po 2 musisz napisać tresć maila. Np: Temat maila: Podanie o prace a w treści to co miniam napisała i koniecznie cv w formacie pliku tekstowego chyba miałąś informatykę w szkole i wiesz jak pisaćw wordzie

Gość CV +++ zdjęcie.....
miniam : będziesz jeszcze na kafe za jakieś 30-40 minut ? Wtedy będę miała gotowe CV i jakbyś mogła rzucić okiem :( A list motywacyjny też napisać ? :( jejku , jaka głupia się czuję teraz

bede do 15 bo jestem w pracy wiec luzik, potem tez bede w domku jakby co nie ma sprawy:)

Gość hm b
uhumm dokumenty za 10 zł proszę cie w necie pełno jest darmowych wzorów

Gość CV jako załącznik
Nic się nie przejmuj.Wszyscy się tego kiedyś uczyliśmy. spoko.

no masz 19lat nie czuj sie głupia, nawet sobie nie wyobrazasz jaka ja czułam sie głupia jak sie przyjełam do firmy na stanowisko tlumacza do firmy produkujacej konstrukcje stalowe a w temacie zielona:D:D no ale szef sie tak napalil i mi pomogł i juz wszystko wiem o ceownikach dwuteownikach i blachach:P

Bez sensu z tym drukowaniem i skanowaniem - czcionka może być mało wyraźna, tzn widać będzie, że skanowana. Lepiej zeskanuj samo zdjęcie i wstaw je do pliku z CV. Później wszystko w całości drukujesz i po kłopocie.

calego listu mot. ci nie ułoże bo az tak nie mam czasu, ale jako czesc"srodkowa i koncowa" moglabys napisac: Jestem młodą, ambitną i pełną zapału osobą, chętnie i szybko uczę się nowych rzeczy. Jestem komunikatywna. Sądzę, że możliwość pracy w Państwa firmie pozwoli nie tylko na zdobycie przeze mnie nowych kwalifikacji zawodowych, ale umożliwi także wykorzystanie moich umiejętności dla realizowania Państwa potrzeb. Jeśli będą Państwo zainteresowani moja kandydaturą, proszę o kontakt. :D:D:D:D

Gość CV +++ zdjęcie.....
smarkula : CV trzeba wysłać poczta e-mail :)

No to już wogóle łatwiej jest zeskanować samo zdjęcie. Zresztą obojętnie czy chcesz je wstawić do CV, czy wysłać jako załącznik, to tak czy siak musisz je zeskanować.

Gość CV +++ zdjęcie.....
nieeeeeeeee :( Jak mam to zdjęcie wkleić aby było razem z CV na jednej kartce ? CV mam napisane w Wordzie a zdjecie mam zeskanowane na pulpicie w folderze. I nie wiem jak wkleić to zdjęcie do tego worda :(

Gość hjioj
ale ty korwa ciemna jesteś. chcesz robić w sklepie obsługiwać kasę a nie potrafisz obsługiwać kompa? żal w tych czasach

w wordzie masz WSTAW--->OBRAZ---> z pliku i wstawiasz i wtedy sobie dopasowujesz wsio:) dasz rade?:)

Już Ci wcześniej pisałam: Na górze w menu masz Wstaw --->obraz --->z pliku podświetlasz nazwę pliku tego na pulpicie i klikasz Wstaw I masz zdjęcie w Wordzie I jeśli jest za duże to przeciągnij któryś róg zdjęcia i je zmniejsz