Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soven.

Czy mozna zrozumieć kobiety?

Polecane posty

Gość soven.

To chyba niemożliwe, czy mówią to co chcemy usłyszeć czy kłamią. Czym się kierują? Normalnie zwatiować można. Pozdrawiam was wszystkie

Gość joozio
klamia, nie mozna zrozumiec czym sie kieruja? mysla, ze tak jak one my rowniez chcemy slyszec klamstwa

Gość papapapapapapa
Można. Trzeba tylko chcieć i mieć trochę animy żeńskiej w sobie. A kobiety powinny zrozumieć że mężczyzna nie jasnowidz i jasno im mówić czego chcą.

Gość soven.
fajna wypowiedz ale chyba nie kobiety :), jasno mówić

można je zrozumieć tylko jak już jesteś blisko zrozumienia zasad nimi kierujących one natychmiastowo je zmieniają :P

Doprawdy ale myslimy :P i nie posiadamy chwiejnych decyzji i zycia kontrolowanego przez emocje i dni podporzadkowane hormonalnym wachaniom czego konsekwencja sa fakty ze czarne nagle staje sie białym :P

Gość papapapapapapapa
Soven - oj kobiety wypowiedź :P Mężczyznę też trudno zrozumieć a kluczem do dogadanie się obu strona jak zawsze jest rozmowa.

brat- śmieszy mnie, kiedy facet wysuwa argument wahań hormonalnych, którym ulegają kobiety, podczas gdy sam działa 24h na dobę pod wpływem testosteronu:P

"Bóg dał mi mózg i fiutka ale krwi tylko tyle aby zasilić jedno z nich" - Robi Williams - facet miał trochę racji to mówiąc :P

Gość soven.
lewiatan - własnie gdy jestes blisko zrozumienia.....wszystko nagle zmienia sie o 180 stopni

Gość soven.
sorki za źle napisany nick

Gość soven.
papapapa - własnie mówimy o rozmowie

"testosteron nie ma wpływu na podejmowanie chwiejnych decyzji"- jaja sobie robisz?:D

Gość oiutdfghjkm
no to ja chyba jestem idealną dziewczyną ; D zawsze jasno mówie to co myśle ;P tzn.(juz nie mam nikogo :D ) całe szczęścoe bo to katorga!

Jedyne co powinieneś zrozumieć autorze,to to ,że kobieta zmienną jest :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość soven.
:) no własnie kobieta zmienna jest, niedopowiedzenia gra słow ....czeste u kobiet, rzadko która mówi wprost :)

doprawdy ;) no takie małe jaja nie zaszkodza z piatku :) ale powaznie rzecz ujmujac ,to nigdy nie bedzie tak ze ty zrozumiesz mnie a ja ciebie :P Swiat w tym momencie był by beznadziejnie nudny jak by tak było ze sie rozumiemy w kazdej minucie naszego zycia , wkazdej sprawie i na kazdym kroku :D

Gość papapapapapapapa
Mówi mówi, ale to przychodzi z wiekiem, albo się z tym rodzi.

nie warto starać się wszystkiego zrozumieć, bo wszystko stanie się niezrozumiałe...:P zwłaszcza w sferze damsko-męskiej i usilnej próby zrozumienia kobiety przez mężczyznę lub mężczyzny przez kobietę;)

Gość Telephonistka
Zgadzam sie ze faceci maja czasami trudny orzech do zgryznienia! Ja np nie potrafie okazac swoich uczuc, tego co naprawde mysle. Gdy czuje sie troche odrzucona przez faceta, gdy brakuje mi jego czulosci zachowuje sie jak male rozkapryszone dziecko..Jestem zlosliwa, stroje fochy. To wszystko zeby w koncu zwrocil na mnie uwage ze jestem.