Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia swieza

czy przytyje czy schudne przy karmieniu?

Polecane posty

Gość mamusia swieza

dziewczyny urodzilam tydzien temu, w ciazy przytylam 8 kilo, juz zostalo tylko 2, karmie piersia, kolezanki strasza mnie ze strasznie schudne, a inne ze przytyje przed ciaza wazylam 63 kilo, mam 165 cm wzrostu, jak to jest, jakies doswiadczenia?

ja jak odstawiłam synka od piersi schudłam waże 51 kg i odpoiwednia waga to zależy od twojej przemiany materii i od tego co bedziesz jeśc i ile sie ruszac

Gość mamusia swieza
upuopupu

Gość mama jednej córki
Ja jak karmiłam to schudłam i to dużo. Po odstawieniu małej waga troche wzrosła ale nie dużo.

Gość momaaa
jestem 7 tyg po porodzie, karmie piersia, juz zgubilam 15kg ktore przybralam w ciazy i czuje ze caly czas chudne. karmienie to niezla odsysara! dodam ze jem b duzo.

Gość w ciąży przytyłam 24 kg
w czasie karmienia schudłam 22 !!!! Potem w rok od odstawienia od piersi schudłam jeszcze 7 kg ale to juz ćwiczenia i dieta bo w okresie karmienia nie odchudzałam sie ani nie ćwiczyłam !🖐️

Po pierwszej ciąży szybko schudłam przy karmieniu a po drugiej przytyłam aż do wagi jaką miałam w dniu porodu. Dopiero ciężką pracą i ścisłą dietą udało mi się zrzucić balast. Odchudzać zaczęłam się dopiero jak pierś przestała być głównym i jedynym sposobem karmienia

Gość jestem szczęśliwa
a ja wróciłam do wagi sprzed ciąży (49 kg, przytyłam 11 kg), karmię trzeci miesiac i nic juz nie spada, nie mówiac o flaku na brzuchu, ble.

ja najpierw przytyłam z 2 kilo, schudłam jak dizecko miało rok (karmiłam piersią 9 miesięcy) ale całkiem nieźle mi isę schudło.. nie stosowałam żadnej diety odchudzającej.

Gość mamusia swieza
wlasnie tego sie boje- podobno jak sie malo przytyje, to sie nie chudnie przy karmieniu, a ja bym chcial schudnac, bo cale zycie nie moge

- podobno jak sie malo przytyje, to sie nie chudnie przy karmieniu Kolejny \"zabobon\". To czy schudniesz łatwo czy nie, zależy od twojej przemiany materii, sposobu odżywiania. Wiadomo ze jeśli nie będziesz się ruszała, jadła tłusto to nie schudniesz. Radze też robić to powoli, żeby skóra zdążyła się obkurczyć. No chyba że stać cię na chirurga:)