Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwodniczy Aniołek

A co sądzicie o Lublinie? D

Polecane posty

Gość florystka
bardzo lubie lublin.moze komus sie to wyda dziwne i głupie ale uwielbiam cebularze i starówke..a poza tym to uwielbiam jezdzic pks.. aha moje korzenie sa z pod tomaszowa lubelskiego i jestem zakochana w tej małej wiosce..

Gość często lublinianka
starówka to kosmiczne miejsce do przenoszenia w czasie :) to właściwie jedyne miejsce jakie lubię

Gość nakafeterii
Piękne miasto, ma w sobie dużo ciepła. Jest zielone, ze spójną zabudową. Trolejbusy, cebularze, ładne chłopaki :P A jestem z Warszawy :)

Gość florystka
tto tak jak ja mieszkam od urodzenia w warszawie dziadków mam w małej wiosce pod tomaszowem lub i zawsze jak przejezdzam przez lublin to wpadam na cebularze i no i w tomaszowie tez oczywiscie wszyscy mówia ze to kozie miasteczko a mnie sie strasznie podoba..;P

Gość złośniczka
uwielbiam to miasto, po prostu jest piękne:)

Pewnie, że piękne:) To jedno z najstarszych miast Polski, więc ciekawe choćby na tle historycznym, w dodatku z piękną architekturą, aczkolwiek zaniedbane...

Gość świdniczanka
ojjj u Szewca mmmm, mam stamtąd piękne wspomnienia, woele cudnch chwil tam spędziłam:) Uwielbiam plac zamkowy, grodzką, plac po farze z "murkami":) mmmm, zwłaszcza latem, kiedy stare miasto tętni życiem:)

Gość smerfetaaaaaa
ja miszkam w lublinie!!!!!!! najgorszy region polski!!!!!! bieda!! nie ma pracy!!! wynoszę się jak najszybciej :OP

Gość nie cierpię
Lublina, mieszkam tutaj od kilku lat i odliczam dni do przeprowadzki. A komunikacja miejska wyprowadza mnie z równowagi. Jedyne, co jest piękne w tym mieście to starówka.

Aniołek, trochę Ci nie wyszły te fotki, co?:P Nie, no bieda jest, komunikacja, że szkoda gadać, ale, ale jako 'zabytek' ma swój urok:)

Bo inne fotki byly ze mną na planie głównym :P A dawanie swojej foty na kafe to jak wsadzanie kija w mrowisko :D No komunikacja też mnie denerwuje chociaż w zeszłym roku było chociaż gorzej. Chodniki też są popsute... Ale miasto ma swój klimat, podoba mi się. Są fajne puby, restaturacje, kluby :) Tylko szkoda że wszystkie wydarzenia kulturalne omijają ten region :O

Ja tam nie zauważam dużej różnicy w komunikacjii:P taak mnie też to wkurza:o

cukierasekk, jaki niepokój? Jakaś bojaźliwa jesteś:P aniołek, ee tam, zalew akurat całkiem pospolity z wyglądu z daleka.. Z bliska to każdy chyba wie:o:D

eee, ja raz, long time ago, jeździłam tam na łyżwach i przeżyłam jakoś:P Czy mam traktować ostatnie słowo Twojego zdania, jako obrazę?:P

To musiałabym obrazić też siebie bo jezdzilam w tym roku :P Ale najgorsze że jak byliśmy z kolegami na samym środku zalewu zaczęły pojawiać się rysy których wcześniej nie było. :O Sama byłam po tym zdziwiona swoimi możliwościami w szybkiej jeździe :D

Ja to na środek nie jeździłam, za mała byłam. Hmm, przynajmniej już wiem, skąd to 'niebezpieczeństwo+głupota':P Powiedział, co wiedział:P Zapewne jeszcze mieszkasz w jednym z tych uroczych miast:)

Gość Lublin to Budka Sulera
:classic_cool:

Widzicie? Tak psioczycie na Warszawiaków, że chamy, że zarozumiali i mieszkaja w syfie. a tu żaden Warszawiak się źle nie wypowiedział na temat Lublina. Dopiero Jarek, ktory nie jest z Warszawy. Na drugi raz nie nazywajcie rodowitych Warszawiaków prostakami i chamami. To taka moja mała prośba.

Gość lubie LUBLIN