Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dartooon

Czy z 6-7cm mam szansę na akceptację?

Polecane posty

Gość Dartooon

Mam 21 lat, dziewczynę od 3 miesięcy no i właśnie... penis długości 7cm. Nigdy njie miałem problemów z poznawaniem dziewczyn, miałem kilka ślicznych kobitek, większosc uważa mnie za przystojnego chłopaka. Sam nie mam kompleksów, ale problem się może pojawić gdy mojej dziewczynie przyjdzie ochota na sex, coraz częściej o tym wspomina. Nie chcę ją stracić i tego by mnie obgadała, że mam małego, a takie plotki się roznoszą szybciutko. Poradzcie

Gość Roland
u mnie masz :)

Dartooon, oczywiście że masz szansę na akceptację. Myśl optymistycznie, zachowuj pewność siebie, daj z siebie wszystko a będzie dobrze. Niech Bóg cię wesprze.

Gość Dartooon
Ja z tym jak mówiłem problemu żadnego nie mam. Fajnie jakby moja kobita był podobnego zdania. Kocha to może zrozumie :)

"zostan mistrzem oralu" Jako mistrz oralu ma szanse zostac co najwyżej umilaczem czasu zdegustowanych mężatek :o. Żadna takiego nie będzie chciała do związku, jeżeli ma małego penisa. :o

Gość lud to kupi
prowokacja!!! nit istnieja takie male penisy !!!

Gość Dartooon
To już wiesz, że istnieją, na szczeście czytałem o tym sporo kiedyś i kilka procent mężczyzn takie ma, więc nie jestem jedynakiem :)

Gość vfghjk
ale w spoczynku czy we wzwodzie masz te 7 cm? bo to robi istotna roznice

Gość Dartooon
we wzwodzie

"Prawiczek z wiarą - niewiele jeszcze wiesz" A co? Masz małego penisa i partnerka jest z Tobą mimo tego defektu? :o W przeciwnym wypadku, wiemy w tej kwestii dokładnie tyle samo. :o

Gość Dartooon
W sumie tak czy siak mierzac jest różnica 2cm, wiec tyle co wcale

Gość Dartooon
bez przesady zaraz defekt. taka genetyka, poza tym zdrowiutki :)

Gość Dartooon
A ja jestem ciekaw co dziewczyny sądzą na ten temat, bo to od nich opinia się dla mnie liczy a nie facetów :D

Gość lubie duze
wg mnie te 6-7cm średnicy to sporo :classic_cool:

Gość amandka23
pisałes, ze miałes kilka slicznotek..., no a co one na rozmiar twojego penisa mowiły?

Gość prawiczek toruński
od trzech miesięcy i dziewczynie nie mówisz. Jeśli chcesz zachować, tego kutaska to zmykaj dopóki ci go jeszcze nie urwała, bo tylko pozostanie ci zmiana płci.

Gość 19stkaaaaaaaa
ja uwazam ze fajny mam mala szparke i taki by mi wystarczyl :) boje sie duzych

Gość Dartooon
nie dochodziło do sexu amandka. teraz już się nie wymigam bo moja kocia nalega. trochę obawiam się reakcji, ale ogólnie jak zawsze postaram się być optymistą :)

Polki to masochistki dla których tylko duży fiut się liczy. Duży to znaczy od 20cm. Będzie je bolalo , będą cierpieć jak przy porodzie ale w tych ich małych móżdzkach będzie przeświadczenie że jest bosko :O kobiety to podgatunek który trzeba wykorzystywać do dymania i może do kuchni choć w tym też są cienkie. Popieram tych facetów którzy zaliczają kolejne głupie suczyska które zresztą potem płaczą na kafe :o

Gość Dartooon
19stkaaaaa super trochę się uspokoiłem ;) Będzie dobrze

Gość vfghjk
well, z mojego punktu widzenia jak sie w facecie zakocham to dlugosc nie ma znaczenia, podejrzewam ze wiekszosc normalnych kobiet tak uwaza

Gość ooooooooooooooooooooooooo
wdla wiekszosci dziewczyn taki fiutek to malenstwo, wiec twoja dziewczyna moze miec podobne zdanie. moze ale nie musi.

Gość 19stkaaaaaaaa
pewnie ze nie ma czym sie przejmowac jest kobieta i kobieta tak jak z facetem jeden lubi duzy biust drugi maly , wiadomo jak kobieta ma duza pochwe to nie poczuje ale sa i takie co maja ciasne i plytkie :) zycze ci zebys na taka trafil :)

prawiczek - mężatki czy nie,zdegustowane czy nie wzasadzie wszystkie lubią oral.Mozna z tego zrobić prawdziwa sztuke. Rzecz polega na tym zeby wyczuć kiedy coitis a kiedy oral.Tu pewnosci nie ma i nie ma mądrych. Co do wielkosci mojego penisa - nie trafiłes.

Gość Dartooon
19stkaaaa ;) moja partnerka jest jeszcze dziewicą, więc pewnie ciasna, a czy płytka to się okaże. W każdym razie thx

Gość bardzo inteligentny
zaraz zaraz, znaczy chcesz nam wmówic że masz palce dłuższe od członka? poka foto bo ciężko mi uwierzyć :P

Gość prawiczek toruński
drewnianego sobie dosztukuj, tylko na koniki uwazaj i dzięcioły :D:D