Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dartooon

Czy z 6-7cm mam szansę na akceptację?

Polecane posty

Gość prawiczek toruński
przede wszystkim na korniki

Gość amputuj sobie stopę
będziesz miał chuuja jak ogier

Gość Dartooon
nie jestem ekshibicjonistą żeby ci foto pokazywać. to co najlepsze jest tylko dla niuni

Jak dziewica to się nie przejmuj może nawet nie dotykała w życiu penisa i bedzie dobrze. A ja myslałem że mam 13cm i mam najgozej.

"nie jestem ekshibicjonistą żeby ci foto pokazywać. to co najlepsze jest tylko dla niuni" Najlepsze :o:o:o. To jaka musi być reszta jeżeli 7 cm penis jest Twoją najlepszą częścią. :D

nie oszukujmy sie...kutas i jego wielkosc nie ma znaczenia jesli jest sredniej wielkosci...ale taki maluch 7 cm....poki jestes mlody to jeszcze go tam wsadzisz..pomysl jak ci brzuch piwny urosnie..to nawet nie wlozyc w cipke bo nie bedzie co....nie wiem co napisac zeby nie urazic...ale porazka na calej lini..

Gość Dartooon
miauczydełko a jakbym ci w anala wjechał bez przygotowania ty byś i tak zajęczała, chyba nie zaprzeczysz? mięsień piwny mi nie urośnie. O to się nie martwię

Gość MowiaMiD
jak ona jest dziewica to nie jest tak zleeee wrecz przeciwnie ziomek ja mam niecale 15 moja dziewczyna nie jest dziewica lecz ja jestem prawiczkiem lecz ona o tym nie wie :/ juz w weekend wybiera sie po tabletki z tego co slyszalem jej byly mial 17 ale czy to prawda niewiem podchodz pozytywnie ja mam takie zdanie co bedzie to bedzie :) jak kocha to nie zuci :0 sry za bledy

Gość iiiha
Ja poszlam do lozka ze swoim facetem po 8 miesiacach, to byl jego i moj 1 raz, bylismy ze soba bardzo blisko wiec moze dlatego tak szybko... w wieku 19 lat, no i dalej jestesmy razem, juz 4 lata. moim zdaniem powinienes poczekac jak nie czujesz sie pewnie, lepiej poznac ja, a jesli to nie ta druga polowka, jesli tak to zaczeka :)