Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la...

BOL PRZY ROBIENIU SIUSIU-ILE JESZCZE BEDZIE TRWAC??

Polecane posty

Gość la...

OD kilku dni smetnie sie czuje, a dzis w nocy obudzil mnie bol na dole brzucha, jakbym sie powstrzymywala na sile zeby nie zrobic siku.Potem od tego momentu chodzilam co 10,15 min do toalety, nie umialam sie wysikac do konca, bo mnie boli przy sikaniu. Brzuch mam wielki. Lekarz przepisal antybiotyk.Chociaz ja sie cieplo ubieram i dbam o siebie, to lekarz powiedzial, ze to jest wirus. Jest to prawdopodobne ,by byl to wirus?jakos dziwnie mi w to uwierzyc...

Gość nie wkurzaj ludzi l
jakie bierzesz leki?

Gość la...
antybiotyk UNIDOX.Dopiero dzis 1 tabletke wzielam. Wieczorem mam 2.

Gość nie wkurzaj ludzi l
ale oddałas mocz do analizy czy on tak na oko przepisał ci ten antybiotyk

Gość la...
na oko mi przepisal. zadnych badan moczu nie bylo.

Gość ja_sem_netoperek
kup sobie urinal, to z żurawiny i dobrze działa na drogi moczowe, możesz brać razem z antybiotykiem, jest bez recepty. jak siedzisz - trzymaj między udami butelkę z gorącą wodą - nagrzewanie pomaga No i to dziwne - przecież antybiotyki nie działają na wirusy tylko na bakterie :O

Gość nie wkurzaj ludzi l
faktycznie jakiś debil, radzę ci idz jutro do innego lekarza, poproś aby dał skierowanie na oddanie moczu. Najprawdopodobniej masz zapalenie pęcherza ,zakażenie dróg moczowych. \nie brałam nigdy tego leku co ty mi zawsze pomagał furagin, sok żurawinowy , ciepła herbatka z cytrynką i wygrzej się w domu

Gość la...
to jeszcze jest kierownik przychodni.a jutro isc nie moge zbytnio ,bo sobota jest. Ale DZIEKUJE Uprzejmie za wasze rady!! Zawsze staram sie cieplo ubierac, zawsze w zimie spodnie, a tu takie cos:/

Gość la...
mama kupila mi tabletki UROSEPT-podobno tez mozna stsowac wraz z zazywaniem antybiotyku.

Gość nie wkurzaj ludzi l
jakiś lekarz na pewno cię przyjmie no chyba ze wolisz się męczyć cały weewnd:/

Gość ja_sem_netoperek
przy okazji - nawracajace zapalenia dróg moczowych zwane sa także "chorobą nocy poslubnej" - to tak a propos tych ciepłych majtek :D

Gość nie wkurzaj ludzi l
ja to bym zrypała tego lekarza , ostatnio bylam w piątek wieczorem w przychodni też podejrzewałam zapalenie dróg moczowych. lekarka nie przepisała mi w ciemno leków nie było czasu na dokładne wyniki więc zbadali mi mocz z paska w kilka sekund i oczywiście białko obecne czyli stan zapalny. przez weekend brałam furagin,sok zurawinowy wygrzałam się w domciu i w poniedziłąek nie było znaku choroby

Gość nie wkurzaj ludzi l
a swoją drogą taka jestem ostatnio cięta na tych lekarzy,chodzłam 3 miesiące musiałam się prosić o skierowania na różne badania bo żle sie czułam ,wszyscy wmawiali mi nerwicę ale ja w to nie wierzyłam. I miałam rację ,gdyby nie moja zawziętośc nie wiem co by teraz ze mną było a tak w końcu wykryto co mi jest. Poszłam i im to rzuciłam na stół i zrobiłam tam niezłą awanturę

Gość la...
u mnie przekichane... bo jade jutro do innego miaqsta oddalonego o 300km .Bede tam ludzi oprowadzac po miescie:/ Furaginu nie mam.Ten UROSEPT tabletke wzielam no i nastepna z tego antybiotyku. Boli mnie TAM jak siedze, chodze, Bog wie co jeszcze...:(

Gość ja_sem_netoperek
a butelke jakąs masz? nalej wrzątku i wsadź między nogi ( tylko przez ciuchy albo ręcznik bo sie poparzysz) To na prawdę pomaga, przetestowane :classic_cool: