Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DKMG

Dziś piątek więc postanowiłem poszukać drugiej połówki

Polecane posty

i szukam szczerego ... dzisiaj dał mi popalić, muszę się odgryźć.... chyba założę mu ten topik o bigosie ;-) sorry, musialam się wyżalić :-)

Pestka mam połówkę szukam drugiej lub 0,7 wraz z towarzystwem do picia:P

Hehehe Pestuś😘- dawno nas razem tu nie było :D Nadzija - zielone paskudztwo to nazwa jedzonka :D wersja lajtowa młodszego synka , wersja harrdcore to gluty Shreka a tak nazywają ...szpinak :D DKMG - może być jutro , mam wolną chatę ;) :P

8 ....bo wszystkie od 1 do 7 nadzieje były już zajęte.... a mi jakoś przypasował ten nick z nadzieją. :-)

hheheheh...Nadzieja :D nieźle se to wykombinowałaś :) faktycznie - bardzo fajny nick ;) Pomorzanka ....stęskniłam się ;) biorę Goma i jedziemy do Ciebie :D

no ładnie ....ale nazwa zadziwiająca ...i dziwić się,że dzieci szpinaku nie lubią .... :-)hahaha DKMG mogę Ci ofiarować mój ajerek koniakowy....:-) małe to, ale pocieszne i dla odmiany nie zielone, a żółte ....;-)

pestko ....miałam dać dla żartu nadzieja80 ....ale nie wiem, czy ktokolwiek by mi wtedy odpisał .....ahaha ....bo ta liczba kojarzy się jednoznacznie ;-)

Gość GMKD
DKMG, ja mam francuskie wino. może być w parze do połówki??

Jasne Pomorzanuśka :P:P:P:P nie powiem nikomu :D Nadzieja.... no cóż.... ja bym była pełna podziwu dla 80 letniej babci ktora śmiga se po kafeterii :D:D:D

hehehe jasne pomorzuś kurde jutro to będę mał z kim wychlać na miejscu a dziś ehh tak to już jest jak człowiek nie ma z kim wypić :P

nie robiliśmy jeszcze planów ...tak że nic nie wiem :):):) ja bym wolała tam gdzie byliśmy ale wiesz :O Ten jak się uprze to jak osioł hehehehehe ;)

pomorzuś wszystko możliwe:P kurcze może się skuszę:P

no wiesz Pomorzuś..... jak ma mi potem nudzić :O narzekać :O .................................... zobaczymy :) BYłoby super nie ???? ;)