Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3131

jestem malo inteligentna

Polecane posty

Gość 3131

Jestem mmalo inteligentna, ptracowita ale malo bystra. Jest mi z tym zle. Dostalam sie na dobre stduia bo nie spalam po nocach uczac sie do matury teraz nie daje sobie tu rady. Jestem najgorsza w frupie. Chce mi sie wyc.

Gość 3131
*grupie mialo byc- literówka

Gość 3131
niezbyt mam dopiero 19 lat

Gość 3131
wogole nie mam zadnych talentow ani spiewac nie umiem, ani tanczyc. Troszke rysowac potrafie:) jestem ladna ale co z tego jak glupia. Jestem glupitka, czesto wale betony. wstydze sie odzywac.

Gość 3131
jestem ciamajdą

Gość Cytruskaaaaa
No tak, nastepna zakompleksiona malolata..

Gość fddddgg
ja teżjestem ciamajdą :P ani nie ugotuje,ani nie uprasuje,robie xcos bezmyslnie,nie umiem nawiazywac kontaktów,słabo się ucze :O ...chyba jestem upośledzona :P

Gość 3131
a co kazdy musi byc pewny siebie? jest sie nadentym zle, jest sie malo wierzacym w siebie zle

Gość ayxyy
może potrafisz dobrze dawać dupy , to ci wystarczy ;p

Gość fddddgg
ale i tak czuje sie lepsza od ludzi,bo nie obgaduje,nie zazdroszcze,nie zdradzam,nie ranię i co by sie nie działo cieszę się życiem :P a co :P kafe to tez fajna rozrywka :P :P :P

ładne i mało inteligentne mają dobrze w życiu tylko,że one zwykle twierdzą ,że są genialne.

Nie jest chyba aż tak źle...skoro jesteś pracowita to już połowa sukcesu. A dlaczego wstydzisz się odzywać? Nie masz tematów do rozmowy, nie rozumiesz o czym mówią inni? To czytaj wszystko, co ci wpadnie w ręke, oglądaj programy informacyjne, interesuj sie swiatem. I co z tego, że jesteś najgorsza w grupie?! Lepiej być najgorszym wsród najlepszych, niż najlepszym wsród najgorszych:)

Gość 3131
moze te studia(warszawka)sa za dobre dla mnie. Nie daje rady. ciagle boje sie,ze cos palne

Gość 3131
wszyscy sa tu tacy madrzy, ciagna 2 kierunki a ja... :((((((

Gość o maj gad
ktoś tu ma zaniżone poczucie własnej wartości...

Gość roznie roznie moi drodzy
a ja Ci mowie, ze moga byc z Ciebie ludzie, jesli sie bedziesz uczyc. 5 lat ciezkiej harowy, bo niestety skoro malo bystra jestes to bedziesz musiala sie duzo uczyc.ale podziwiam, bo malo kto by sie przyznal, ze jest malo inteligentny. powodzenia

Gość mało i nteligentna
jestem naprawdę nie inteligentna , ciepła, miła ale nierozgarnięta, stres paraliżuje mnie w pracy okropnie, naprawdę ciężko z tym żyć uwierzcie proszę

Gość fcvfgfvhbu
kolejna idiotka która chce na siłę studiować... skoro się nie nadajecie to po kiego chuja pchacie sie na te studia?

Gość mało i nteligentna
ja już skończyłam studia mam pracę ale nie jestem bystra ale nie nazywaj mnie idiotką

Gość gość
To ze ktos lapie treść w mig nie znaczy że jest inteligentny. Inteligencja to umiejętność wychodzenia po za schematy a nie n*******lanie setkami zapamiętałych regułek, definicji i historii. Zauważyłem ją częściej jest u osób właśnie nie studiujących. Może po za kolegami po mat-fizie