Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka1990

moj chlopak nie chce chodzic na dyskoteki.imprezy itp...

Polecane posty

Gość katarzynka1990

tak jak w temacie. dodam ze ja mam 18 lat a on 21.i jak mnie nie znal to regularnie jezdzil na dyski z kumplami ale jak juz jest ze mna to byl tylkoo na jednej i to koniec.juz mu sie nie chce. a ja nie chce swojej mlodosci przesiedziec w domu

Gość fghj
to chodz z kolezankami, a on niech straci masz racje, mloda jestes czas sie wyszalec, ehhh.. korzystaj bo potem dorosle zycie juz nie jest takie latwe, wiem po sobie :P :O

Gość cvx
To znajdz imprezowicza. Tylko potem nie narzekaj, ze on ciagle na imprezy chodzi 💤

Gość miecia_mm
Mój chłopak też tak miał, więc chodziłam sama na dyskoteki, raz był bardziej, raz mniej zadowolony. Nie podoba mi się to. Rozmawiałam, kłóciłam się o to i nic. I chyba go zmienię, bo on pomimo swoich dwudziestu paru lat zachowuje się jak stary pryk, któremu nic się już nie chce. Zastanów się nad tym.

Gość ojojooj
mam to samo hehe;p ten sam wiek;p ale mi to nie przeszkadza, wrecz przeciwnie

Gość ojojooj
mam to samo hehe;p ten sam wiek;p ale mi to nie przeszkadza, wrecz przeciwnie

Gość katarzynka1990
bylamm raz na dysce z kolezanka i jej znajomymi i onn sie o tym dowiedzial chcial zerwac i do tej pory mi to wypomina.

Gość katarzynka1990
i dla niego moje wyjscie samej gdzies z kims to juz zdrada taka samo jak znajomosci i pisanie smsow lub gadanie przez tel z innymi...kolegami

Gość dziewicaaaa
pojebany jakis

Gość to ja narcyz
heh to dlatego, ze jak on kiedys chodzil na imprezki, to z powodu znalezienia jakies fajnej laski a teraz juz ma Ciebi to po co ma chodzic?:) niektorzy ludzie nie potrzebuja ciaglych imprez, tak to jest. ale chlopak ma przeciez na pewno wiele zalet:*

Gość ja 19lat on 21
I oboje nie łazimy do jakiś tam dyskotek. Na imprezy też nie chodzimy... Sylwestra spędziliśmy bardzo intymnie we dwójkę... W wolnym czasie jeździmy na wycieczki (latem) a zimą oglądamy filmy, do knajpek, kina, albo na łyżwy. To tlyko przykłady I nie uważam żebym "przesiadywała moją młodość w domu". To raczej kwestia charakteru... Ja bym się wkurzyła gdybym trafiła na faceta który włóczy się na dyskotekach beze mnie i nie wiadomo co robi "nachlany"...

Gość ojojooj
ja 19lat on 21 bravo dla tej pani:D

Gość gfhhhffh
moj tez jest taki zazdrosny az mnie denerwuje,alenie chodze na dyskoteki bez niego ,chodzimy razem albo wcale:)

Gość katarzynka1990
ale on mnnie nigdzie nie zabiera no moze do knajpek. poza tym on jak jezdzil na dyski toz kumplami to nie po to by wyrywwac panny bo bwil sie na speedzie lub na dropie jak kto woli a wiadomo ze po takim czyms fiutek to maly flaczek:)))po prostu mowi ze woli ze mna posiedziec ale w jakims klubie tez by byl ze mna i sie bawil tylko ze mna wiec nie wiem o co mu chodzi

Gość gfhhhffh
musisz zmienic chlopaka albo zostac singelka ,jaki sens wchodzic w zwiazki jak sie jeszcze nie wyszalalo

Gość katarzynka1990
nie chodzi mi o to zeby codziennie gdzies wychodzic tylko o to ze on nawet raz w mesiacu niie chce mnie zabrac na dyskoteke.i chyb nigdy nie zabierze skoro tak mowi.nie jestem typem imprezowiczki ale raz na miesiac chcialabym wyjsc do ludzi a nie zamulac w domu

Gość katarzynka1990
przeciez ja nie chce chodzic nigdie bez niego raz mi sie zdarzylo jak jeszcze dobrze parą nie bylismy, ale co zrobic jak on nawet ze mna nie chce ani sam??po prostu wogole

Gość gfhhhffh
ja tez nie jestem typem imprezowiczki i nawet raz w miesiacu to dla mnie duzo :D a nie mozecie jakies imprezki w gronie znajomych robic? mysle ze to o wiele fajniejsze .

Gość ja 19lat on 21
co chciałabyś się "pobawić się na speedzie"? eh ja chyba z innej epoki jestem :o

Gość ojojooj
ja 19lat on 21 nie tylko ty :D

Gość gfhhhffh
sa tacy co lubia na speedzie czy jak to sie tak pisze... wlasnie mam kolezankie ktora co tydzien tak sie bawila i za jakis miesiac rodzi dobrze ze wie z kim zaszla;)

Gość katarzynka1990
ludzie czy umiecie czytasz ze zrozumieniem???? kurwa ja speeda nigdy nie bralam i innego gowna!!! napisalam ze on bral jak jechal na dyskoteke!!!!(jeszcze mnie nie znal) ale jak byl ze mna na dyskotece nie bral nic!!!!! ja sie umiem bawic bez prochow i bez aalkoholu sto razy lepiej niz te cpuny i pijaki !!!

Gość katarzynka1990

Gość katarzynka1990
dla mnie impreza to zabawa w ggronie znajomych a nie picie wodki lub ćpanie do nieprzytomnosci i szybkie numerki jak dla wiekszosci polskich panienek!!jestem dziewica

Gość kolasowa
dziewica a tyle o "fiutkach" wie :D

Gość ja 19lat on 21
skąd to oburzenie? :o:o wyluzuj. twoj problem jest dla mnie jak z kosmosu. Ja nigdy nie nudze się z kochaną mi osobą. Nie "zamulam" w domu. Tylko spędzam fajnie czas z moim chłopakiem. Pewnie cie to wkurzy ale dla mnie ludzie którzy jadą na "dyskę" pobawić się na speedzie nie są materiałem na chłopaka. Więc nie zrozumiem twojego faceta... I nie moge pomóc ci w twoim "problemie" :o. Ale wyrażać opinii nikt mi nie zabroni 🖐️ :o

Gość ojojooj
dobrze ze nie jestem sama:D

Gość kolasowa
dziewczyna sie teraz zamknie w sobie :D ja to bym jej proponowala dac chloptasiowi pigulke wtedy bedzie za nia lupal az na ibize :D a tak chlopak sie nie umie bawic to nie chodzi na imprezy. pewnie sie poznali gdy na speedzie zabladzil w drodze do wc:D

Gość katarzynka1990
POZNALISMY SIE W NORMANYCH OKOLICZNOSCIACH NIE NA DYSKOTECE!!A TY SWOJEGO GDZIE POZNALAS???MOZE OCENIASZ LUDZIE PO SOBIE CO