Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka1990

moj chlopak nie chce chodzic na dyskoteki.imprezy itp...

Polecane posty

Gość ja 19lat on 21
:o oł. bycie dziewica to wielka sprawa :o:o Ale cóż odpada wiele długich i ciekawych Pomysłów spędzenia razem czasu :D . Może właśnie stąd twój problem. Nie kochasz się ze swoim naspeedowanym facetem na od narkotyków ma małego sisuaka i jesteś sfrustrowana? hyhy wiem przesadziłam :P sorry :P ale to była taka zabawna myśl musiałam to napisać :D

Gość ojojooj
kasiu katarzyno wyluzuj

Gość kolasowa
ja mojego chlopaka poznalam wcalkiem normalnych warunkach i on nigdy nie bawil sie na speedzie czy innych specyfikach. wiec sie tak nie bulwersuj bo tu i tak juz uwaza was kazdy za "techno.jebow"

Gość kolasowa
ps. jestem "dziewicom" moj "menszczyzna" tez jest "Dziewicom" i tez zesmy sie jeszcze nie wyszaleli jakty kasiu... nerwice masZ?niech cie przeleci i po sprawie :D

Gość katarzynka1990
JA 19 ON 21 NO NIE DZIWIE SIE ZE WOLISZ SIE PIERDOLIC NON STOP ZE SWOIM CHLOPTASIEM NI WYJSC DO LUDZIII A O JEGO SPRZET SIE NIE MARW ...JESZCZE BYS CHCIALA BO MA JAK NAJBARDZIEJ W PORZADKU A JAKBYS SIE WYKAZALA INTELIGENCJA TO BYS WIEDZIALA ZE FIUTEK SIE ROBI MALY W TRAKCIE SPOZYCIA SPEEDA !!I NIE JEST NA SPPEEDOWANY.. WZIAL DWA RAZY A TY JUZ CPUNA ROBISZ Z NIEGO ...ROWNIE JA Z CIEBIE MOGE ZROBIUC DZIWKE BO SPALAS Z FACETEM JUZ. A CO DO PENIS A MA BARDZO DUZEGO..FAKT ZE JESTEM DZIEWICA NIE SWIADCZY ZE TYLKO TRZYMAMY SIE ZA RECE

Gość ja 19lat on 21
Hahahahahahahahahahahahahhaha :D:D Ach cudowne kafe :D potrafi poprawić humor na dobranoc :D

Gość katarzynka1990
KOLSOWA A SKAD MOZESZ WIEDZIEC GDZIE SIE TWOJ BAWIL NA CZYM I ZKIM JAK CIE NIE ZNAL CO??? JA SWOJEGO POZNALAM NORMALNIIE..NIE NA DYSKOTECE

Gość kolasowa
"A CO DO PENIS A MA BARDZO DUZEGO..FAKT ZE JESTEM DZIEWICA NIE SWIADCZY ZE TYLKO TRZYMAMY SIE ZA RECE" to jaka dziewica jestes tylko pewnie na jedna dziurkie ale ciekawe kttora. a ze ona sie kocha ze swoim i im sie to nie nudziswiadczyonich owiele pozytywniej niz o tym ze ty juz jestes znudzona i bys sobie polupala.

Gość katarzynka1990
OBIE DZIURKI MAM DZIEWICZE!! ANALEM SIE BRYDZE I NAPEWNO NIGDY SI NIE ZGODZE A TY PEWNIE RŻNIESZ SIE W DUPE CO

Gość kolasowa
wiembo jest ze mna szczery,twoj widac tez z toba jestjak ci o swoich ekscesach ze speedami opowiada .okjuz tylko czytam bota rozmowa sensunie ma:D

Gość katarzynka1990
PO HUJU JEST Z TOBA SZCZERY.ZEBYS SIE NIE ZDZIWILA??A CO POZNALAS GO PRZEZ NETA???

Gość ja 19lat on 21
A tak poza tym to, to wyjście do ludzi jak niby miałoby wyglądać? :D Chodzi ci o Podrygiwanie na dół i do góry głową w rytm "będę brał cie w aucie" na dwu stuosobowej sali? :D Cudoffffffffffffffffffffffna provokejszyn 7/10 :D Idę spać. Dzięki za poprawienie humoru prowokatorze :D Haha :D

Gość kolasowa
tak my rzniemy sie nawet w uszy :D az sie nam na dyskotekach lupac nie chce :D "dziewwico po ostatnim razie"

Gość hehmaskra
ja mam 21 lat , moj koles ma 23 i tez wolimy speedzac czas sami, lub z naszymi przyjaciolmi,a nie na zlocie mlodocianych cpunow i alkoholikow na dyskotekach:O uwierz dziewczyno ze pobawic sie mozna w waskim gronie i jest bardziej zajebiscie niz w tlumie nieltnich spoconych i zacpanych nastolatkow:O pobawic to sie mozna w innych miejscach rownie dobrze wiec poweidz CO JEST TAKEIGO CUDOWNEGO W DYKOTEKACH i dlaczego kobieto dramat robisz bo koles nie chce isc???? moze zmadrzal:P

Gość kolasowa
ja 19lat on 21 -tez ide ,moze jak ja bzyknie kiedy to napisze mniej znerwicowany temat :D

Gość katarzynka1990
WIDOCZNIE OBRACASZ SIE WOKOL KURESTWA TAKIEGO JAK TY SKORO TAK CI TRUDNO UWIERZYC ZE KTOS MOZE BYC DZIEWICA??? I CHYBA CHODZISZ NA JAKIES WIEJSKIE DYSKOTEKI W REMIZIE SKORO PODAJESZ TAKI PRZYKLAD. BO MI CHODZI O KLUBY GDZIE CO TYDZIEN JEST 2 TYS OSOB WIESNIARO

Gość hehmaskra
autorko, skad w tobie tyle negatywnych emocji???

Gość kolasowa
jeszcze do autorki..sama napisalas ze za raczki juz sie nie trzymacie to daruj sobie pisanie o tym ze dziewica jestes skoro ci palce wtyka w... ok ide nie ma sensu rozmawiac z kims tak agresywnym

Gość kajaka
katarznka jestes tak wulgarna ze az niedobrze sie robi

Gość ja 19lat on 21
uff zdążyłam jeszcze na ostatni post autorki :D ten mnie powalił argumentami, szkoda że muszę rano wstać, bo bym sobie jeszcze poczytała jeszcze troche :P Ach pozdrawiam wszystkich "wieśniaków (straszne nigdy nie byłam na dysce na 2tys osób:P)" "nudziarzy(studniówka to ostatnia impreza na której planuje w tym roku być :D)" "i dziwki ( które są dziwkami tylko dlatego że zamiar podrygiwać na supeeer dysce wolą spędzić czas bardziej intymniej ze swoim chłopakiem :D) papa. jeszcze tu zajrzę :D ten topic nie może umrzeć :P

Gość hehmaskra
slownictwo jakiego uzywasz nie swaidczy o tobie zbyt dobrze:O w kazdym zwiazku najwazniejsza jest rozmowa, porozmawiaj z facetem , moze dojdziecie do kompromisu, moze wyjasni ci dlaczemu nie ma ochoty melanzowc sie na dyskach... proste moze po prostu nie pasujecie do siebie i macie inny styl zycia??? przemysl to sobie:P

Gość kolasowa
ja 19lat on 21-a co ty na tozebys zamiast"kurwic" sie z naszymi chlopakipojechali na super dyske na chociaz 1000 osob iw rytm umc umc w okularach przeciwslonecznychi samychstanikach radosnie polupali w klatkach jak rasowe prostytutki? :D

Gość katarzynka1990
lubie dawac na trzezwo nie musze zrec nic ani cpac ,lubie jak mnie posuwaja nieznajomi w dyskotece a ten moj nie chce ze mna isc TO KTO MA MNIE ODPPROWADZIC ..? jak zazygana leze w rowie? zarabiam w galeriach handlowych wiecej niz niejeden z was wiec walcie sie...... dlaczego on nie chce z taka mala zdzira jak ja nigdzie wyjsc wstydzi mnie sie??? robie loda idealnie mimo ze jestem dziewica dla niewtajemniczonych;) w dupke tez lubie wiec co jest:(

Gość katarzynka1990
PODOBALA SIE PROWOKACJA?????MAM NADZIEJE ZE BARDZO HEHE DOBRANOC !!!!!!!!!

Gość kolasowa
za agresywna i lepiej jakby sie skonczyla podszywem wyzzej:D

Gość kolasowa
JA wolę jakm moj men sra mi na klate niz jakies glupie umca umca a pozniej cala noc jemy moje gowno

Gość kolasowa
ubie dawac na trzezwo nie musze zrec nic ani cpac ,lubie jak mnie posuwaja nieznajomi w dyskotece a ten moj nie chce ze mna isc TO KTO MA MNIE ODPPROWADZIC ..? jak zazygana leze w rowie? zarabiam w galeriach handlowych wiecej niz niejeden z was wiec walcie sie...... dlaczego on nie chce z taka mala zdzira jak ja nigdzie wyjsc wstydzi mnie sie??? robie loda idealnie mimo ze jestem dziewica dla niewtajemniczonych w dupke tez lubie wiec co jest

Gość katarzynka1990
hahaha widze kolasowa ze nareszcie pokazalas prawdziwe oblicze hahahha

Gość ja 19lat on 21
no fajna provokejszyn :D ale ja się "skapłam" jak już zaczęłaś pisać wielkimi literami, bo to nie było zbyt logiczne :D

Gość evilla
cały czas sie zastanawiam dlaczego moj facet z którym jestem ponad 2 lata i mamy razem dziecko pnad roczne , nie chce ze mną chodzić na dyskoteki?? dodam że mam 22 lata a on 27.cały czas sie zastawiam czy się mnie wstydzi czy co?? on twierdzi że jest za stary na takie zabawy ale ja w to jakoś nie wierzę,uważam że póki jesteśmy młodzi i mamy okazje pójść na jakąś impreze to powinniśmy to zrobić.ja już sama nie wiem co mam o tym myśleć , chce sie wyszaleć póki mam okazje a on ?? napiszcie co o tym myślicie. czy naprawde sie mnie wstydzi ,czy może to o coś innego może chodzić.