Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka1990

moj chlopak nie chce chodzic na dyskoteki.imprezy itp...

Polecane posty

ja mam 19lat on teraz bd miec 25.. jestesmy ze soba od 3 lat i tlyko raz bylismy na dykotece.. on jak był młodszy to duzo jezdzil z tego co mowil a ja byłam dotychczas tylko raz, i chciałabym sie pobawic za młodu. ale jemu sie nie chce z naszymi znajomymi jezdzic! woli siedziec w domu i grac na kompie albo ogladac filmy! czasami robi to całymi dniami! jak ja chce jechac to mowi zebym jechała ale jemu sie nie chce. ale pozniej jak pojade to jest obrazony,nie odzywa sie pare dni nawet. a ja nie chce sie kłócić bo go kocham ale tez nie chce siedziec w domu ciagle ! i głupio ze on siedzie w domu a ja sie bawie.. no ale nie wytrzymuje tego juz. warto miec kogos takeigo?

Gość =po prostu ja
katarzynka1990 Kruszynko, nie wiem czy przeczytasz mojego posta, ale opowiem Tobie o sobie, ja również nie chodziłam na dyskoteki imprezy w Twoim wieku boo mój chłopak nie chciał bo to bo tamto milion prekestów, i co? i siedziałam z nim w domu, choć ciągło mnie nie samowicie. Teraz mam27, i co? i straciłąm najpiękniejsze lata swojego życia, bo chciałam być fer w stosunku do mojego chłopaka, a on mnie zdradził. Teraz żałuję że byłam dla niego taka dobra, poświęcając najlepsze lata swojego życia, także zsatanów się

Gość =po prostu ja
emka967 u mnie było identycznie

=po prostu ja - to mówisz ze mimo wszystko warto zaszaleć bo to młodość i w końcu wszystko przed nami dopiero? ;]