Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orkiestraaaaaa

Szukam orkiestry na 10.10.2009 Legionowo k.Warszawy

Polecane posty

Gość orkiestraaaaaa

jeśli macie jakieś namiary to bardzo proszę :)

Gość Brałam ślub cztery lata temu
Podaj maila :)

Gość a masz
www.travellingband.pl www.falcon-band.pl

A ja byłam w lokalu gdzie grają i bardzo mi sie podobało jak grają. Bardzo sympatyczna dziewczyna spiewa. Gdybym miała brać slub jeszcze raz bardzo powaznie bralabym pod uwage własnie Trvellingów. \"Travellinga odradzam.\" - chyba sie pomyliłaś.Albo jesteś z konkurencji.

obejrzałam obie i zdecydowanie bylabym za Trawelling B. Nie rozumiem co ktoś chce od tej młodej dziewczyny z tej kapeli ? Jakaś zazdrosna piosenkareczka ? :-p

dlaczego od razu zazdrosna? to, ze komus sie nie podoba jej wokal nie musi swiadczyc o zazdrosci. mi tez ten wokal nie wpadl w ucho, dosc przecietny i mdly. czy, wg ciebie, tez jestem zazdrosna piosenkareczka?

no chyba nie kumasz :o http://www.travellingband.pl/muzyka.html jesli ta dziewczyna ma mdły wokal to Ty jesteś głucha/y/ jak pień Może Ci sie nie podobać ale z tego co widać jest młoda,prezentuje sie nieźle i na moje ucho jest zupełnie niezła. Przeczytalam kilka Twoich wypowiedzi na forum i można wywnioskować kim jestes.Facet czy kobieta - niewazne.Na 1000% konkurencja.

pełno tu zazdrośników,sfrustrowanych panienek których jedynym zajęciem jest dowalanie innym :o

Gość wrednych ludzi nie brakuje
nieźle śpiewa dziewczyna,Kozidrak to ona nie jest ale to co spiewa georginni to bardzo dobrze.

no prosze :) tego jeszcze nie bylo :) robia ze mnie konkurencje - niedawno robiono ze mnie komiczne :classic_cool: natomiast ja odnosze wrazenie (chocby po ilosci twoich wpisow), ze masz cel w obronie tejze \"wokalistki\". czyzby wspolpracownik? na weselach nie pracuje a slon na ucho mi nie nadepnal, niuniu 🌻

aaa, to teraz jestem brany za kobiete :classic_cool: jeszcze lepiej :) nie sil sie na zlosliwosci, to wyzsza szkola jazdy :) masz kwiatka 🌻, moze ci sie humorek z rana poprawi ;)

Gość błysnełaś nie kumam
sama się zdradziłaś :-p jeszcze na uczuciowym

...kto ma wolny termin..10.10.2009?,które kapele..?Ciekawiej i weselej będzie na forum:):)

nie jestem z branzy :) nie wiedzialem, ze tu tez taki wyscig szczurow. a jakie podgryzanie... :classic_cool: