Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiku

jak poderwać starszego faceta?

Polecane posty

Gość jiku

jak w temacie...

Gość jiku
hahahah, dzieki za odp ale to czy jestem ładna to już kwestia gustu.. chodzi mi o sytuacje kiedy dziewczyna 19 lat chce poderwac 32 latka, co wy na to?

Gość jiku
bardzo jestem ciekawa jakiego ma dyszla :p

Gość jiku
i czy ma duze jaja:)

Na dobry początek proponuję wpisać w google nazwę Twojej miejscowości i \"dom spokojnej starości\" :classic_cool:

Gość jiku
jejku w domu spokojnej starosci to już mają niesprawne dyszle

jiku hahahah, dzieki za odp ale to czy jestem ładna to już kwestia gustu.. chodzi mi o sytuacje kiedy dziewczyna 19 lat chce poderwac 32 latka, co wy na to? To twój obowiązek. Masz poparcie Polskiego Towarzystwa Podszywaczy i polskiego Zwiąku Kynologicznego (to pewnie jacyś logicznie myślący, tylko nie wim co to jest to kinol).

Dodam, że 19 latki powinny się wyłącznie umawiać z mężczyznami po 30-ce. Tak było przez wieki, a jakieś psychiczne feministki zachwiały równowagę w przyrodzie :O

Gość jiku
widze temat ruszył jak cholera tyle że wypowiedzi z: 22:24 [zgłoś do usunięcia] jiku bardzo jestem ciekawa jakiego ma dyszla 22:27 [zgłoś do usunięcia] jiku i czy ma duze jaja 22:30 [zgłoś do usunięcia] jiku jejku w domu spokojnej starosci to już mają niesprawne dyszle to nie są moje wypowiedzi

Nowa w miescie prawdziwa (polikarpentia007@interia.eu) hmm co taka mloda kobieta ma do zaoferowania starszemu facetowi? oprocz ciala oczywiscie... Nie bąź zazdrosna. Kurna, komputer zaczął mi grać i gra coraz głośniej :O Mam w nim telefon komórkowy i o tym nie wiedziałem? :O

Gość jiku
alvinka też tak sądzę i nie chodzi o grubość portfela czy sam seks... oni są po prostu dojrzalsi i tyle ;)

Gość a ty mając 19 lat
jesteś strasznie dojrzała :D :D :D

zawsze mozna poczekac az ci jeszcze nie 30letni stana sie 30latkami :) ale czy facet 30 letni jest starszym facetem? dla mnie to rownolatek. chyba ze autorka ma mnieij lat,to wtedy moze i tym starszym byc...

alvinka faceci po 30 sa ok zdecydowanie lepsi od 20-latkow alvinka lubię cię. Wciągnę cie na moja białą listę osób, których nie szkaluję. Tylko wiesz, mam uwiąd starczy (mózgu), więc mi przypomnij :P

jiku alvinka też tak sądzę i nie chodzi o grubość portfela czy sam seks... oni są po prostu dojrzalsi i tyle W pełni się zgadzam z twoim ostatnim zdaniem :)

przypomnę.... Bimbałku, i usmiechnę się jak będdziesz mnie na tą listę wciągał ;) a co do portfela to niektorzy 20kilku latkowie maja grubszy niz 30paro latkowie... a i seks jest lepszy z 30 :)

nie jestem zazdrosna, pytam powaznie!:) chodzi mi o to co starsi faceci widza w takich dziewczynach, oprocz wspomnianego juz ciala. sama pare razy bylam podrywana przez 30latkow i ciekawilo mnie co oni we mnie takiego widza. ja czulam sie przy nich jak taka smarkula, czuc bylo roznice wieku a im to za bardzo nie przezkadzalo. mi tak...

Gość jiku
30.01.2009] 22:38 [zgłoś do usunięcia] a ty mając 19 lat jesteś strasznie dojrzała czy aż tak strasznie dojrzała to nie wiem, zależy od sytuacji ale bywa i tak, że niejedna 19stka jest bardziej dojrzała od 30stki. więc nie wiem co cię tak bawi?

czuc bylo roznice wieku a im to za bardzo nie przezkadzalo. Sugerujesz, że młode kobiety mniej dbaja o chigienę niz te kobiety koło 30-ki? Chmm, zgodzę się z tobą. ale jak mają dojżałego eleganckiego faceta, to zaczynaja o siebie dbać i częściej zmieniają stanik :P

Nowa w miescie prawdziwa (polikarpentia007@interia.eu) bimbalku, alez ty glupiutki jeste Tylko szurnięty. Głupiutki nie jestem.

Gość jiku
no tak, bardzo przyjemnie sie z nim rozmawia.. jak z żadnym innym ;) napisałabym cos jeszcze ale zaraz zostanę okrzyknięta jako ta 'zła'

a dlugo sie znacie? na poczatku zawsze jest fascynacja druga osoba, z czasem to mija...

Gość mikoosia
ja mam 19 lat a on 33 i jest nam dobrze ;) nie czuje tej roznicy wieku ale to zalezy oczywiscie od charakterow partenrow

Gość mikoosia
nowa w wiosce- nie generalizuj tak :O nieraz wiecej niz ta cala trzydziestka ..jesli mam generalizowac tak jak ty... powinnam raczej to ujac tak " zgeziala zazdrosna o wszystko,marudna,ciagle myslaca ze jest ucielesnieniem seksu chociaz jest zaniedbana dlatego maz z nia spi z przymusu a ona sie zali na kafe ze nie wie o co chodzi trzydziestka" :O