Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalinka16

AVAST !!!!! POMOCY

Polecane posty

Gość Kalinka16

czesc.. mam problem. Zainstalowalam wczoraj avasta. dzis przestał działac wiec sciagłam klucz. działał jakies 5 godzin i znowu sie nie kreci. Nie wiem co robic;| najgorsze jest to ze jak chce wejsc w ustawienia to wszystko ok. NIE WIEM CO ROBIC O SIE NIE KRECI MA JAKIES CZERWONY ZNACZEK. jak go uruchomic?

Gość Kalinka16
ale mój ma taki znaczek czerwony. Nie wiem co z tym zrobic.

Gość Kalinka16
ale czemu tak sie stało? mialam wczoraj formata, mialam klucz sciagnac jak przestanie sie krecic. zrobiłam to i bylo tak jak ma byc, a teraz znow sie nie kreci, pisze ze jest wylączony! i wlączyc go nie umie. Ale dziala tak jak ma dzialac, wejśc na niego idzie ustawienia zmienic idzie, TYLKO JEST WYLĄCZONY

avast darmowy, każdy ma jakieś wady, wkurzyłem się i wykasowałem go zfolderu File i zainstalowałem AVG, ale yebaniec po angielsku, można przeskoczyć

Gość Kalinka16
no i co nie zmienie juz tego?

Gość Kalinka16
ejjjjj ! ;(((

najlepszy to comodo bo z Firewallem niestety po angielsku http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=2802&Comodo+Internet+Security+3.5.57173.439 a najlepszy to Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 PL Fileguard 1.0.6 Program FileGuard zabezpiecza ważne pliki systemowe przed modyfikacją binarną, zmianą nazwy lub usunięciem przez wirusy lub inne złośliwe programy. Większość wirusów modyfikuje pliki konfiguracyjne, dzięki czemu mają możliwość np. blokowania dostępu do serwisów internetowych producentów oprogramowania antywirusowego. FileGuard blokuje dostęp do takich plików i nie pozwala wirusowi na jakąkolwiek modyfikacje. http://www.instalki.pl/programy/download/narzedzia_systemowe/Fileguard.php