Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dududududu

po angielsku

Polecane posty

Gość dududududu

Może mi ktoś wrzucić tłumaczenie tej piosenki? You look like everythink I want, everythink I need but I don't trust my feelings anymore I see what I want to see found someone that I love I need to be more careful than before words you say I must admit I know I want to here I wonder what they mean to you emotions are not help at all and I'm emotional I'm feeling so alone what's forever? is it just a stale of mind till you say you have to go what's forever? does it mean the end of time? tell me now, I need to know Зимний вечер за окном, Вновь тревожно мне, До рассвета не найду покой. Отчего же суждено Только, лишь, во сне Разделить мне эту боль с тобой? what's forever? is it just a stale of mind till you say you have to go what's forever? does it mean the end of time? tell me now, I need to know what's forever? is it just a stale of mind till you say you have to go what's forever? does it mean the end of time? tell me now, I need to know w

Wyglądasz jak everythink chcę, muszę everythink ale nie mam zaufania już moje uczucia Widzę to, co chcę zobaczyć znaleźć kogoś, uwielbiam Muszę być bardziej ostrożny niż przed słów powiedzieć muszę przyznać Wiem, że chcesz tutaj Zastanawiam się, co one oznaczają dla Ciebie emocji nie pomoże na wszystkie and I'm emocjonalne Czuję tak sam co zawsze? jest to tylko zestarzeć umysłu Do you say musisz iść co zawsze? to oznaczać koniec czasu? powiedz mi teraz, muszę wiedzieć Zimowa noc w oknie, Po raz kolejny niepokojący mnie Przed świtem nie znajdzie pokoju. Dlaczego jest przeznaczony Tylko, tylko we śnie D mnie do udostępnienia tego bólu z wami? co zawsze? jest to tylko zestarzeć umysłu Do you say musisz iść co zawsze? to oznaczać koniec czasu? powiedz mi teraz, muszę wiedzieć co zawsze? jest to tylko zestarzeć umysłu Do you say musisz iść co zawsze? to oznaczać koniec czasu? powiedz mi teraz, muszę wiedzieć, w Takie tylko znalazlam:)