Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzydulkaa

Sens życia

Polecane posty

Ile kobiet - tyle wersji.. Dzisiaj pytam ile z was zwątpiło w sens życia? Ile z was zdobyło się na odwagę by napisać cokolwiek po pijaku... Dziś to jestem ja a jutro... ? Na zewnątrz wyglądam na osobę silną psychicznie, jestem duszą towarzystwa... Jednak w środku coś mnie łamie... To coś jest związane z uczuciami.. Kurcze, gdy myślę głową wszystko jest w porządku lecz gdy do gry wkracza serce czuję się taka słaba, jest mi źle, nie chcę tak ! A jednocześnie jestem tak zagubiona bez Niego.... Zadzwonić czy nie... dać mu do zrozumienia, że nie potrafię żyć bez Niego ? Czy wieść spokojne życie, bez wzlotów i upadków? Nie chcę przed niczym uciekać, po prostu za dużo cierpię z dnia na dzień... i to nie przez Niego... Nie potrafię poskładać myśli, jest mi źle, nie wiem czego chcę - i na płaszczyźnie zawodowej, i prywatnie... Wiem, że nie jestem w tym sama jednak czuję się taka samotna....

Gość pamparimpamtudidudi
doskonale cię rozumiem, kochana :( najwazniejsze to isc za glosem serca !!!!

Przeczytalam ten artykul.... Nie wiem dlaczego ale duzo do mnie pasuje.... Dzisiaj, jak juz wspomnialam, mam jeden z tych gorszych dni...Moze dlatego tak latwo mi to wszystko dopasowac do swojej osoby?A moze boje sie prawdy... ? Dziekuje, zrobilam co serce powiedzialo... i czekam na Jego znak ;) Kiedys tez myslalam,ze zabawa jest najwazniejsza... W sumie do tej pory zdarza mi sie tak myslec... Lecz gdy przyjda dni jak te.. nie potrzebuje seksu bez zobowiazan ale bliskosci.... http://pl.youtube.com/watch?v=2Ct4-9bhBHI