Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snoppy

Jak jest na wsi ?

Polecane posty

Gość snoppy

nigdy nie bylem na wsi . chciałbym sie zapytac was . jak tam jest . jakie zwierzeta tam sa ? jak zachowuja sie ludzie ? ;) dziekuje za odp.

Gość makabraaaa
Smoki zielone w kropki bordo latają

Gość Vikusiaaaa
na wsi sraa sie do chlewaa :D:D:D:D

Gość snoppy
oo ! smoki :D:D:D

Gość Daarusiaa
na wsi też nigdy nie byłam a mam lat . ;-DD jaak Przyjaciólka Vikk mi opowiedała to jest wspaniale . ;-DD tylko trzeba sraać do chlewaa . ;/ ;-DD

Gość snoppy
a jest tam papier ?

Gość makabraaaa
Nie, gazety:O

Gość Daarusiaa
jest taam dużo liści do podcierania ;/

Gość esskimoss
snoppy jedź i sam sprawdź .A może spotkasz zielonego smoka w kropki :-p

Co wy tam gadacie, w co lepszej wsi to są toalety, z desek bo z desek ale zawsze(trzeba na drzazgi uwazac) Z papierem fakt ciezko jest...

Gość snoppy
a woda w kranie ? czy w studni ? :D:D:D

Gość wcale nie prawda
teraz na wsi mało kto gospodarzy, u nas właściwie nikt, ludzie dbają o swoje domy, ogrody, babcie robią na drutach dziadkowie chodzą z wnukami na spacery i tak to już jest, każdy ma swój kawałek "podłogi" czyli ogrodu, piaskownica na każdym podwórku gdzie jest dziecko i oczywiście huśtawka, rodzice z dzieciakami na spacery, najczęściej spotykają się na boisku lub placu zabaw, ale nie każdy umiałby żyć na wsi, jak mieszkasz w bloku nic cię nie obchodzi- odrzucanie śniegu, palenie w piecu, dokładanie żeby było w domu ciepło, dla mnie jednak ma to swój urok i w mieście na pewno bym się nie odnalazła...

Gość makabraaaa
Nie, trzeba chodzić do pobliskiej rzeczki z wiadrami :D

Gość Vikusiaaaa
woda , nie ma wody :D:D:D na pustyni ;-DD

Jak woda biezaca to tylko peryferia miast, potem to juz rzeki stawy i jeziora. Ewentualnie jak ktos zaradny to studnie.

esskimoss snoppy jedź i sam sprawdź .A może spotkasz zielonego smoka w kropki Ja słuszałem o białych smokach w czarne łaty. Podobno przeraźliwie ryczą zdejmując śmiałków trwogą i mają rogi jak szatan.

Gość Vikusiaaaa
u mojej prababci na wsi jest ochydnie . syf , brud o łeeee . i w ogólee . trzebaa do chlewa sie zalatwiac xDD woda w studni , takie zyciee okropne . ale dziecinstwo jest fajne .

Gość wcale nie prawda
chyba piszą to zazdrośnicy :D, woda jest, prąd jest, media są, sklepy są, jest boisko, plac zabaw, bar, w sąsiedniej wsi stadnina koni a 2 wioski dalej stok narciarski, wiec atrakcji wiele :)

ludzie sobie na wsi pomagają nie ma takiego chamstwa jak w mieście Niemcy przyjeżdżają i się buduje a w sąsiedniej wiosce artystka z berlina mieszka co w drzewie rzeźbi

Gość snoppy
a szatan ma rogi :D:D:D:D ?

Oj tam jak juz ktos zaczyna temat na powaznie to przestaje byc wesolo... Du dupy z takim czyms.

wcale nie prawda teraz na wsi mało kto gospodarzy, u nas właściwie nikt, ludzie dbają o swoje domy, ogrody, babcie robią na drutach To u was babcie są elektromonterkami na liniach wysokiego napięcia? Szoke!

Gość Vikusiaaaa
na wsi baar :D:D o nie . u mojej babci tama mala wies , nawet sklepu nie ma trzeba autem jechaac [jesli ktos ma ]

wcale nie prawda chyba piszą to zazdrośnicy , woda jest, prąd jest, media są, sklepy są, jest boisko, plac zabaw, bar, w sąsiedniej wsi stadnina koni a 2 wioski dalej stok narciarski, wiec atrakcji wiele No tak, ale to wszystko jest w mojej posiadłości z polem golfowym.

merkaba (antubis12@poczta.fm) ludzie sobie na wsi pomagają nie ma takiego chamstwa jak w mieście Masz na myśli to, że każdy wie o każdym wszystko?