Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snoppy

Jak jest na wsi ?

Polecane posty

Gość Daarusiaa
Na wsi trzeba sprzątąć gówna . ;-DD na wsi jest supeer . ;-dD oprucz tego że srasz do chlewa . ;-dD nie ma kibli tylko chlew . ;-dD chciałabym tam mieszkac bo jest w ogóle super . ;-dD i zabawy biesiadne w Chujaa a i jeszczee wieśniaki tam takie chodzą jak Vikusiaaaa , jest to moja przyjaciolka wiec wiem o co biega na wsi ;-DD

Gość psiaczek
gówna na drodze leżą

wies wsi nie rowna wiec sa takie gdzie naprawde nie ma kanalizacji trzeba chodzic do wychodka ale sa tez wsie ktore gdyby nie to ze jest mala liczba mieszkancow to mialyby status miasta

Gość Vikusiaaaa
wieś rządzi :D:D:D:D no ((( ; !

Setunia, czy ty nie jesteś z Warszawy? Jakaś kobietka z Kafe przeniosła się z Warszawy na wieś, chyba nad jezioro i mi obiecywała najlepszy pokój, jak przyjadę wypocząć. Ale mam, no tego... :O Alzheimera :D i zapomniałem, jak ona się nazywała. A moze mam Himleera? :O Pamięć szwankuje po 30-ce.

Zazdroszczę wam wychodków. Bo jak ktoś postawi kloca, to nie smierdzi w mieszkaniu. No i można wyjśc na spacer ;) Tylko jak się zachce siku, albo niedaj boże kupę w zimie podczas uprawiania seksu? Wybiegacie tacy nagusieńcy?

Bimbalek bron Cie panie boze!! z zadnej wsi warszaw nie jestem:o to mnie obrazilas:P ja nie mowie ze jakies wypasione pkoje:P ja jestem z polskiego kuwejt:classic_cool: jak to polsat ostatno nazwal;)

Masz na myśli to, że każdy wie o każdym wszystko? to jest chyba jedna wada wsi

Gość ojojooj
fajnie na wsi jest:D mozesz sobie latać po podwórku nago i nikt cie nie zobaczy:D

Co ty mi nadajesz końcówkę żeńską? Jakbym była kobietą, to bym się nazywała Bimbałka, albo Duże bimbałki :)

Gość esskimoss
chce do wychodka :-D

ojojooj fajnie na wsi jest mozesz sobie latać po podwórku nago i nikt cie nie zobaczy Tu się akurat nie zgodzę. Skąd niby sąsiedzi wiedzą wszystko o sobie? Przecież tam nie ma wiele rozrywek, to zaglądają sobie w gospodarstwa. jak trzeba, to mają lornetki. Nie nadarmo ludzie ze wsi najlepiej sprawdzają się w wywiadzie. Gdzie diabeł nie może, tam babę pośle (wiejską).

no wlsnie sasiedzi wszystko widza:P wiec nie mozna se polatac na golasa hbya ze ma sie jakis 2metrowy mor:P

Przyznam się wam do czegoś. Byłem kiedyś na wsi i widziałem konika. ale nie cierpię wsi, bo się na mnie łyżew rzucił jak byłem mały. Głupi wziął mnie za zająca :O

zależy w jakiej wsi się mieszka, ja tam narzekać nie mogę bo w moja jest jak małe miasteczko :D

Gość nie chce na wsi
Jak jestem u mojej babci na wsi to zawsze dostaje ataku smiechu :o Na jej ulicy mieszka zboczeniec. Jedna z sasiadek wracala do domu a ten zza drzewa wyskakuje krzyczac mam Cie :o nie wspomne ze był bez gaci bo to chyba jasne... na szczescie zwiala!! Sasiad ktory wali konia. Inni sasiedzi maja okno na jego łazienke:o Wiec widza co sie tam dzieje w godzinnach wieczornych:osmieja sie ze zona mu nie daje:o facet ktory z wiezienia nie dawno wyszedł:o i mieszka sasiad ktory posówa sasiadowi babe :o wraca do domu a ten ja od tyłu brał jeszcze matoł w sklepie o tym opowwiadal.... jak szłam do babci to sasiadka wyszła na pole i zaczeła wołac kota ale nie wspomne ze kota nie ma:o tak chyba chciala zobaczyc kto do babci przychodzi:o