Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanie do was

Czy to co pokazują w Housie to prawda?

Polecane posty

Tzn czy takie przypadki naprawdę sie zdarzają,jak np to,że facet będzie żył z połową mózgu,innemu wybuchło oko,a dziewczynie kupa wychodziła ustami?Albo te badania,np wiercenie dziur w czaszce czy wbjanie igły w oko.Naprawdę tak się robi czy to jakaś fantastyka??

Gość a ja słyszałam że to
wszytsko prawda i że House naprawdę istnieje,ale nie wem czy to prawda

Gość fhdgfdhf
ta kupa wychodząca ustami to z tego co słyszałem jest całkiem pospolita, bo pospolite są nowotwory przewodu pokarmowego...

No a ten mózg?To było dla mnie szokujące,wręcz absurdalne

Gość a o co chodzi
a to na necie mogę znaleźć, czy gdzie??

Gość makabraaaa
Czytałam kiedyś artykuł o mężczyźnie który miał jakiś wypadek i stracił prawie połowę mózgu. Było nawet zdjęcie... Okazało się, że ta częśc mózgu która ocalała przejęła funkcje tej drugiej.

Dla mnie najbardziej szokujący był odcinek w którym wykrył u dzieciaka jakby dwa dna w jednym ciele i okazało się, że było to spowodowane zapłodnieniem in witro, nie wiem czy tak się pisze... Dzieciak miał odpał i wydawało mu się,że go kosmici atakują czy coś... Od tej pory zaczęłam się zastanwaiać czy rzeczywiście te przypadki są prawdopodobne...

Gość a o co chodzi
No to właśnie tak było z tym mózgiem. To z tym dzieciakiem też było dobrezresztą większość przypadków jest niesamowita,jak chocby czwartkowy odcinek jak dzewczyna nie czuła bólu i nie potrafiła płakać.Operacje jej robili na żywca :D

No to właśnie tak było z tym mózgiem. To z tym dzieciakiem też było dobrezresztą większość przypadków jest niesamowita,jak chocby czwartkowy odcinek jak dzewczyna nie czuła bólu i nie potrafiła płakać.Operacje jej robili na żywca :D