Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlaKobietaP

Musze to napisac

Polecane posty

Gość zlaKobietaP

Wiem, kolejny temat ale musze to napisac bo zaraz wybuchne. Chlopak ze mna zerwal bo nie chcialam isc z nim do jego znajomych , czy to normalne?

Gość tylkokonkret
tez mi powod znalazl.;/

Gość zlaKobietaP
Bo mialam inne plany na ten wieczór, który juz planowalam od 3 dni , a on mi dzisiaj o tym powiedzial.Mowie mu ze sie z ta kolezanka nie widzialam poł roku , a on mi na to , ze m=go to nie obchodzi i ze mam isc z nim bo mamy zaproszenie.

Gość nie fascet tylko
dzieciak :/ która to klasa gimnazjum?

Może to była kropla, która przelała kielich...

Gość zlaKobietaP
jeszcze podstawowka

Gość zlaKobietaP
lilly rose dlaczego ci poprawilam ?

Gość zlaKobietaP
jaka kropla? Nic nie pilismy, nie w tym rzecz :O

Gość zlaKobietaP
to jeszcze podstawówka to podszyw mam prawie 20 lat

Przecież nie o piciu mówię... :-( Może już wcześniej mieliście problemy, które narastały i on tylko szukał pretekstu do zerwania i znalazł dziś...

nie to, ze wolalam z kolezanka . On wiedzial, ze dzisiaj sie z nia widze bo dawno sie nie widzialysmy z nim widze sie codziennie i nic nie mial przeciwko, zebym wyszla z nia , nawet sie uceszyl, ze ogladnie mecz:) A jak go znajoma zaprosila to odrazu wszystko rzucil i myslal , ze ja tak samo zrobie.

HaPo wiesz co ostatnio nam sie bardzo dobrze ukladalo, tylko on traktuje znajomych jak swietosc i mysli, ze jak on powie, ze do nich idziemy to ja nie mam nic do powiedzenia.Tylko, ze ja akórat tam gdzie mielismy isc nie przeepadam za nimi. O czym bede słuchala o dzieciach i tym jak słodko byc mama ;/;/i co dzisiaj ugotowac na obiad;/

20 lat to prawie podstawówka :) Dzieciak. Czego innego się to można spodziewać? ;) Autorko, masz szczęście. Masz okazję poznać kogoś dojrzalszego. Powodzenia. :)

Może tylko tak w nerwach powiedział, a zaraz mu przejdzie i sobie wyjaśnicie. A wśród tych znajomych nie ma czasem jakiejś panny...

Wiesz tylko jak tak sie nad tym zastanowic to to wszystko ma drugie dno. Ja lubie tylko polowe z jego znajomych i on doskonale wie ze do tej , któa mniej lubie chodze tylko dlatego, ze go kocham.Wiec skoro wiedzial, ze mam inne planyt to i tak mnie tam ciagna , jak powiedzialam nie to ze mna zerwal.

Dzisiaj podejrzewam ze nie bylo ;( Jeszcze mi powiedzial, ze jestem dziwna bo nie chce sie z nikim spotykac ale jak ja nie chce jak sie spotykamy z dziewczynami które sa w moim wieku i jego kumplami to jest swietnie i nigdy nie narzekam.

Gość Chr
Niestety, jest to sytuacja dosyć typowa... Oczywiście, mogę się mylić... jednakże wśród podobnych przypadków, z którymi miałem do czynienia, wiele wyglądało poprostu na szukanie byle jakiego pretekstu do zakończenia relacji. Nie wydaje mi się, by chłopak, który z takiego powodu zrywa relację, był wart uwagi. Jeśli zerwał z Tobą, bo nie chciałaś iść z nim do JEGO znajomych, niemal ewidentnie widać, że chciał się z Tobą poprostu pokazać, by inni zazdrościli, pochwalić się Tobą... a to, że Ty masz inne plany to już nie ważne. Jaki z tego wniosek? Możliwe, że jest on egoistą, który jest z Tobą tylko dla Twojego wyglądu, tylko dlatego, by zyskać uznanie w oczach znajomych. Jest więc niemal pewne, że nie będzie umiał zadbać o Ciebie w dalszej perspektywie. Nie będzie zwracał uwagi na Twoje potrzeby i Twoje preferencje, wszystko będzie robił "pod siebie". Gdyby nie zakończył znajomości z tego powodu, niemal napewno po jakimś czasie znalazłby się inny, nie mniej przyziemny... Oczywiście, nie postępuj dokładnie według tego, co mówię, gdyż moje doświadczenie może być zawodne. Potraktuj to raczej jako radę, przeanalizuj pod kątem sytuacji, w której się znajdujesz (a której ja nie mogę przecież dokładnie ocenić, gdyż w niej nie jestem!). Pozdrawiam i powodzenia!