Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pupiasz

Jakie macie nerwice natręctw?

Polecane posty

Moją chyba powoli staje się klikanie \"odśwież\" na forum Kafe. A tak poza tym to nie zasnę jeśli przed położeniem się do łóżka nie wysikam się :P

Gość
Myję często ręce

Gość wąchacz
mój brat wąchał palce

Gość Ania1986
ja też nie zasne poki sie nie wysikam, i nawet jak mi sie nie chce i sie poloze to przypomina mi sie ze nie robilam siku, i na maksa nagle zaczynam mam parcie na pecherz - wiec musze wstac ..

Gość pamparimpamtudidudi
juz sie z tego wyleczylam dzieki Bogu, ale kiedys mialam tak, ze musialam wszystko to, co zrobie prawa reka, zrobic tez lewa a pozniej na odwrot...najpierw lewa a pozniej prawa... oczywiscie "wszystko" to bardzo przesadzone slowo, ale wiele rzeczy musialam tak zrobic... oprocz tego mialam cos takiego, ze pisalam jakby palcem slowo "zero". nie pytajcie dlaczego, bo tego nie wiem :D po prostu np jak trzymalam reke na nodze jak siedzialam, to ruszalam tak palcem jakbym pisala zero.. masakra :D juz mi to na szczescie przeszlo.. jak sobie jeszcze cos przypomne to napisze :D

pamparimpa... Z tą ręką ro wcale nie takie złe, chłopak pewnie nie narzekał :P

Gość
Z drzwiami mam podobnie, klucze chowam do kieszeni, sprawdzam setki razy czy nie wypadł

Gość
W dzieciństwie zdejmowałam obrazy, które mnie straszyły

Gość pamparimpamtudidudi
chlopak moze nie ;) ale dla mnie to bylo dosc krepujace...na szczescie zawsze wtedu udawalam ze sie po prostu drapie :D

A jak się wyleczyłaś, czy coś na to wpłynęło czy Ci tak z dnia na dzień przeszło?

Gość pamparimpamtudidudi
przeszlo z dnia na dzien.. po prostu sobie postanowilam KONIEC TEGO i jakos przeszlo :) od kilku lat jestem od tego "wolna" :) tzn oczywiscie mam rozne jazdy z kluczami itd jak wy, ale tamtych natrectw juz sie pozbylam :)

Gość
Kiedyś miała jeszcze większe natręctwa, dotykałam wszystkiego, ubikacji, ściany , meble, wchodziłam po półkach, koszmar, dawne dzieje:-o

Gość pamparimpamtudidudi
oo przypomnialo mi sie kolejne..niestety aktualne.. jak jade samochodem to co chwile sprawdzam czy wlaczylam swiatla..niby dobrze, bo mandaty drogie, ale dobrze wiem, ze jak tylko wsiadam do samochodu i odpalam silnik to tez zapalam swiatla wiec niepotrzebnie pozniej w drodze co 3 min dotykam tego przelacznika i sprawdzam czy na pewno sa wlaczone...

Kant d u p y , ja tu się uaktywniłem dopiero odkąd mam sesję, więc nie jestem taki bardzo w temacie ;)

Gość
To było wszystko ze stresu, było minęło.

jak sobie nie moge zegos przypomniec jakieis glupoty zazwyczaj to pozniej sie zadreczam tym i za wszelka cene probuje se przypomniec:( ece tez mysle czesto w sumei to moze tk normalnie jak w klanie:P

Gość
W trakcie sprzątania wycieram wiele razy stół

Gość majka13
Ja zanim usnę to kilka a nawet kilkanaście razy smaruję usta wazeliną.druga fobia to krzywo wisząca firanka,muszę ją koniecznie poprawić.

Gość to ja mam banie
przypominam sobie wszystko 100 razy analizuje wszystko 100 razy, nawet najdrobniejsza peirdole

potwornie, ale zmusza do intensywnego myślenia :P ja idę spać póki co, jutro ciężki dzień mnie czeka, dużo nauki, a pewnie i tak wyląduje na kafe :O jakby co to mnie wygońcie. Dobranoc 😘

Gość
Gryzłam mydło, płukałam wodą usta, nie chciałam tego robić

Gość Anna__-
Wiecie co? trzeba rozgraniczyć nerwice natrectw od nawyków;) Pozdrawiam.Ps. nie mowie tego bo sie madrze tylko naprawde sie znam:)