Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoosktoosktoos

MIESIACZKA

Polecane posty

Gość ktoosktoosktoos

mam 13 lat , i trosze mnie niepokoi to ze jeszcze nie mam okresu . kiedy to sie zacznie ? czy to sie zaczynajakims objawami ? czy bardzo boli brzuch ? jak to jest ? :(

Gość ktoosktoosktoos
wie ktos ?

Dziewczyny dostaja miesiaczke w roznym wieku - ja mialam 12 lat, moja siostra 11, a moja kolezanka 13 :) Przed okresem nie czulam nic - on po prostu sie pojawil :P Przez kilka lat nie mialam bolow zadnych, ale gdzies w wieku 15 lat zaczal mnei zawsze bolec brzuch w czasie okresu i juz mi tak zostalo, niestety :P

Gość makabraaaa
Zapytaj się mamy kiedy miała pierwszą, często córki mają mniej więcej w tym samym wieku co matki.

Gość * Bimbalek *
ja dostalem okresu jak mialem 15 lat :D

Ja miałam 14, kilka moich koleżanek 16, generalnie szczuplejsze dziewczyny dostawały później - uszy do góry, uwierz mi, lepiej dostać później niż wcześniej ;)

Gość kathreinnn
Ja dostałam też gdzieś jak miałam 13 lat :) I nigdy mnie nie bolał brzuch.. tylko właśnie w wieku 15, 16 lat zawsze pierwszego dnia.

czego matka nie umiała nazwać, tego córka nie będzie wiedzieć. Twoja matka nie popisała się skoro nic na ten temat nie wiesz i piszesz na kafe :P