Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basabja

moj mąż to sinia

Polecane posty

Gość basabja

siedzial w salonie ogladał tv ja w sypialni na dole dzwonie do niego a on Kurwa czeg wrzeszczy a ja chcialam cherbate zrobiło mi się przykro rozpłakałam się a on przyszedł i jeszcze wrzeszczy że go wołam

Gość basabja
świnia

Gość basabja
ale za co kurcze wie że jestem w ciąży i zle się czuje

Mysl o dziecku, i staraj sie zachowac spokoj. A o nim, nie chce nawet wspominac. Ile macie lat?

Gość basabja
nie dalej do mnie pyskuje ze laptop włączony a on chce spać

Gość basabja
25 l

Gość basabja
sobota ma wolną

Gość basabja
tak zrobie wiesz ale mi przykro bo kurcze nawt nie wiedzial co che a kurwa do mnie powiedział

Gość basabja
ide po tą herbatke sama wpade jutro pa

Gość basabja
ale co nigdy taki nie był znamy się 7 lat w po śslubie

No widzisz, nigdy taki nie byl, albo ukrywal, ze taki jest. od takich malutkich rzeczy sie zaczyna. Juz lepiej nie bedzie. Uwierz mi. Z moja siostra bylo tak samo. Przyszla z pracy zmeczona, a jej maz siedzial przed telewizorem, bo wrocil wczesniej. Ona zrobila obiad, zjedli, a potem ona ogladal film i krzyczy do niego po imieniu i zeby jej zrobil herbate, a ten wydarl sie na nia "czego drzesz ta morde"! Zadzwonila potem do mnie z placzem. Faceci dzisiaj juz nie potrafia byc szarmanccy i opiekunczy.

Pewnie mecz oglądał - oni tacy są jak w grę wchodzi sport :( A mój dzisiaj obejrzał mecz i poszedł spać. Zero choćby pytania czy w czymś pomóc, albo co - a ja jeszcze zmywanie, pranie, prasowanie, coś zjeść muszę (wszystko dzisiaj zwróciłam). Jakby mi pomógł to byśmy mogli oboje iść spać razem - i może jeszcze jakieś sporty łóżkowe by były. A tak? Wszystko zrobiłam sama i siedzę na Kafe, bo mi się nie chce do niego iść (zła jestem). Dodam, że też jestem w ciąży...

Gość basabja
ale jak mógł tak powiedziec

Gość basabja
zal mi dziecka

Jejku, to po co wam to dziecko. Teraz zycie sobie zmarnujesz u boku takiego faceta. Bedziesz kolejna matka Polka, widzaca szczescie w dziecku i placzaca nad swoim nieszczesliwym losem. Na pewno masz w zyciu jakies ambicje,zaslugujesz na kogos lepszego, kto bedzie Cie szanowal i na rekach nosil, nie tylko robiac herbate. naprawde.

Gość basabja
studia skonczyłammam prace i ambicje ale nie myslałam ze on tak jest dalej mi ubliza

Jejku no przestańcie dziewczynę nakręcać - a Ty nigdy nic głupiego mężowi nie powiedziałaś? Po prostu mu powiedz jak się poczułaś i tyle. Może sobie weźmie do serca.

Gość basabja
to co zostawic go prosze bede tu rano od 10 prosz wejdz ty też traz w krzykach nie moge pisać

Gość basabja
nie wezmie pchnoł mnie

Co?? Popchnal Cie??? W krzykach??? Matko jedyna. Dla mnie juz by byl przegrany. Wez nawet nie zastanawiaj sie. A Wy co? Moze tez byscie tak chcialy, zeby Was facet tak traktowal? Po co go tlumaczycie? Dziewczyno, uciekaj od cepa. Jak smie na Ciebie krzyczec?