Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana79

mąż i koleżanki z pracy

Polecane posty

Gość zdezorientowana79
Dziekuje za wszystkie wypowiedzi. Powiedzcie co w takim razie powinnam teraz zrobic? bo juz sama sie pogubiłam w tym wszystkim, czuje ze do konca nie mówi prawdy, ale z drugiej strony nie sądze zeby poszedł na całosc....

Moze ja jestem naiwna, ale wydaje mi sie, ze facet moze miec kolezanki i tak samo ja moge miec kolegow. Moj maz tez ostatnio gadal z kolezanka przez telefon godzine - i bylam przy tym, gadali o pracy i generalnie co u nich (bo nie mieszkaja w tym samym miescie). No i co z tego? To jest takie straszne? Ja z kolei tez mam kolegow, z niektorymi spotykam sie na piwie, z innymi smsuje - i co z tego? Wciaz pamietam ze mam meza i go kocham. Czy to ze wychodzimy za maz oznacza, ze nie mamy miec juz znajomych plci meskiej? Nie dajmy sie zwariowac. Taka moja opinia.

Gość zdezorientowana79
dzieki milvaa za te słowa, w koncu zyjemy wsród ludzi. Nie wszystko zaraz musi oznaczac zdrade. Ja w tej chwili nie mam takich kolegów (opiekuje sie dziecmi), ale zagrałam przed męzem ze gadam z kims z forum i wiecie był cholernie zazdrosny :)

To że opiekujesz się dziećmi nie oznacza że jesteś zamknięta w klatce. Zawsze możesz poznać jakiegoś pana z wózkiem na spacerze, jak będziesz ze swoimi dziećmi i opowiedzieć mężowi jak wam się świetnie rozmawiało i że w przyszłym tygodniu umówicie się chyba na wspólny spacer z pociechami ;) tak ot tylko ;)

do czego zmierzam - jeśli on ma koleżanki, Ty musisz mieć kolegów. Równowaga musi być zachowana :)

Gość zdezorientowana79
tak masz rację, tylko jakos na tych spacerach jednak w wiekszosci domin ują kobiety, ale to jest bardzo dobry pomysł, czasami mozna tez troszke naściemniać :)

Gość gem_ma
nie rozumiem za bardzo twojego podejścia...ściemniasz mężowi i myślisz, że to jest fair?

Gość okkkkkkk
z takich rozmow to sie dzieci rodza,

Gość popup
Nie chcialabym, aby moj facet rozmawial z kolezankami z pracy o naszych problemach....Wspolczuje, no i masz dowod, ze facet klamie, bo kobieta napisala, ze dobrze im sie rozmawialo, a on, ze sie poczta wlaczyla(malo inteligentne klamstwo).

Gość zdezorientowana79
Z tą pocztą to tylko wtedy jak było te 70 minut, powiedzial ze przeceniam jego mozliwosci, ze nie mógł by tyle z baba rozmawiac (i troche mu wierze) A z tym sciemnianiem to nie tak do konca, jezeli nikomu ty krzywdy nie zrobie, a moge wzbudzic troche zazdrosci to czemu nie. Uwazam ze w zyciu małe kłamstewka nie szkodzą...