Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana79

mąż i koleżanki z pracy

Polecane posty

Gość zdezorientowana79

Witam wszystkich! Pisze tu poraz pierwszy, ostatnio często czytam topiki i w koncu sama postanowiłam napisac. Nie wiem czy to jest jakis powazny problem, ale po prostu chciałam sie dowiedziec jak to jest u Was. Przechodzac do sedna. Ostatnio dostalam rachunek z komórek (mamy z męzem wspólny rachunek) i okazało sie ze 100% jest przekroczony juz i tak wysoki abonament męża. Oczywiscie spojrzałam na biling i tak jakos rzucił mi sie w oczy jeden numer, a nawet dwa. Ale na ten jeden to rozmowy były dosc długie jak na komorke (25, 15,min, a nawet 70). Oczywiscie pod wpływem emocji zadzwonilłam na te numery - odebrały kobiety.Nic sie nie odezwałam, postanowiólam, ze pogadam z nim o tym. oczywiscie dowiedzialam sie ze to kolezanki z pracy i nic go ani z jedna ani z druga nie łączy. mówiac szczerze nie bardzo mu uwierzyłam, zwłaszcza ze ostatnio nie układało sie miedzy nami najlepiej. Prosze niech ktos napisze czy ktos był w takiej sytuacji

Gość yvoneee
hahaha a co ty myślałaś że sie przyzna? :D Jakie dupeczki są głupiutkie to aż żal dupe sciska :D

Gość trza bylo najlepiej
to ciekawe o czym przez 70 minut gadal z kolezanka. ??

Gość stylowaa
a Ty za to jesteś strasznie wredny!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość stylowaa
to było do yvonee

Gość yvoneee
poprostu pozwalasz sobie na takie zagrywki wiec tak robi, powinnas byc bardziej stanowcza i nie bac sie w razie koniecznosci wyjebac jego rzeczy przed drzwi. Macie dzieci?

Gość yvoneee
stylowaa - ja jestem plci zenskiej

Gość stylowaa
no to tym bardziej jesteś wredna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość yvoneee
dlaczego tak uważasz?

Gość stylowaa
BO ZAMIAST SENSOWNIE ALBO W CALE NIE ODPOWIADAĆ NA TEMAT ,TO DOWALASZ GŁUPIMI HASŁAMI I ROBISZ PRZYKROŚĆ NIE POMOGŁAŚ ANI TYCI TYCI,CHOĆ PRZYZNAM ŻE ZA MOMENT SIĘ TROSZKU POPRAWIŁAŚ

Gość yvoneee
stylowaa nie chcialam byc wredna dla nkogo, tylko nie moge patrzec na takie rzeczy o jakich pisze autorka i szlag mnie trafia odrazu jak widze co ci faceci robia, ale prawda jest taka ze tez jest w tym jej wina bo go sobie nie wychowala. Widac faceta trzeba sobie wytresowac jak psa...

Gość yvoneee
A tak poza to ciekawe gdzie jest autorka... bo zaozyla temat i sie nie wypowiedziala ani raz pozniej :P To jej pierwszy topik ktory zalozyla wiec moze go zgubila i nie moze znalesc teraz :(

Gość stylowaa
ok,widzę,że miałaś jednak dobre intencje ,jednak odpowiedziałaś w sposób agresywny, stąd moje zarzuty fajne masz podejście do facetów:D a autorki mi szkoda,bo o nie wygląda ciekawie,więc autorko zacznij działać!

Gość stylowaa
ha ha ,no faktycznie,nie ma jej i nici z porad:D

Gość stylowaa
kurcze nie wiem czy iść spać czy nie,mam od dwóch tygodni wolny weekend i mam ochotę to wykorzystać,siedzisz jeszcze?

Gość stylowaa
dobra,nici z topiku to czas nyny:(

Gość yvoneee
jestes jeszcze?

Gość zdezorientowana79
sorki juz jestem

Gość zdezorientowana79
tak mamy dwójke dzieci, wiem ze wydaje sie wam naiwna, ale jak sie kogos nie złapie to człowiek do konca nie chce uwierzyc

Gość zdezorientowana79
a te 70 minut to podobno połaczył sie z pocztą i tak szło ( smieszne nie?)

Gość zdezorientowana79
kobietki to co ja moge zrobic, jak oni za chiny sie nie przyznają. nie powiedzialam wam jeszcze jednego ja zaczełam z tą dziewczyną pisac i spytalam wprost oraz powiedzialam ze jak maja wspolne plany to sie odsune. Ona na to ze to jakies nieporozumienie, ze poprostu im sie dobrze gadało, bo ona w zwiazku tez ma problemy i takie tam. Juz sama n ie wiem co o tym myslec?

Gość zdezorientowana79
I co mam sie z nim rozstac bo gada z innymi? przeciez to troche głupie

Gość wild cherry2
moze za duzo sobie pozwala.takie kolezanki jesli maja problemy w zwiazkach to sie zwierzaja innym kobitkom a nie mezczyznom. u mezczyzn moga szukac pocieszenia tylko. a to wiadomo co oznacza. tak mi sie wydaje.

Gość wild cherry2
czy ty wogole go kochasz? dlaczego powiedzialas jej ze sie odsuniesz jesli maja wspolne plany?

Gość zdezorientowana79
jasne ze go kocham, ale chyba nie umialabym wybaczyc zdrady, a ją tak specjalnie chcialam podejsc

Gość wild cherry2
najprawdopodobnie jest tak ze ona ma jakies problemze swoim i zwierza sie Twojemu mezowi. jest to dosc niebezpieczne. Uwazaj na ta kobiete. Moze zaproponuj jej pojscie raczej do zawodowego psychologa, skoro ma jakies problemy. albo polec jej kafeterie !!! my jej doradzimy ! a nie twoj maz.

Gość zdezorientowana79
dzieki za wypowiedz. to juz podobno skonczone, zreszta wszystko wyjasni sie przy nastepnym rachunku. I druga sprawa mąz juz tam nie pracuje (teraz tylko z facetami). Zastanawia mnie tylko czy faceci rzeczywiscie moga tak gadac bez podtekstów i czegos wiecej.

\"mówiac szczerze nie bardzo mu uwierzyłam, zwłaszcza ze ostatnio nie układało sie miedzy nami najlepiej\" co robi w takim momencie statystyczna kobieta? a no zaczyna robić factowi jazdy, awantury i dawac wszelkie powody ku temu, zeby zmył się z domu i szukał pocieszenia na zewnątrz :D:D:D

a no zaczyna robić factowi jazdy, awantury i dawac wszelkie powody ku temu, zeby zmył się z domu i szukał pocieszenia na zewnątrz moim zdaniem statystyczna kobieta, zaczyna analizowac, zastanawiac sie, dyskutowac, dopowiadac, naginac, wywracac, wszystko byle nie otrzymac jasnej odpowiedzi na pytanie, na ktore tak naprawde to odpowiedz juz zna, tylko moze lepiej udawac, ze sie nie zna Zastanawia mnie tylko czy faceci rzeczywiscie moga tak gadac bez podtekstów i czegos wiecej. tak, moga, oczywiscie, tylko po co?

Gość ciekawe rzeczy
mój tez mogł gadac z kolezankami godzinami;/ jak sie pozniej okazalo to rozmawiali nie tylko o problemach w zwiazku, ale rowniez jakby to bylo tak i smak i jakby to bylo fajnie gdyby sie spotkali - nie chce cie zrazac, ale takie bylo moje doswiadczenie, normalny facet nie jest w stanie sluchac laski 70minut:D chyba ze gadaja o sexie, a tekst ze wlaczyla sie poczta to niezla sciema:)