Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Feministka1986

Wszytskie zadbane i inteligentne babeczki łaczmy się w nienawiści do facetów..

Polecane posty

Gość Czacha Dymi
Zawsze szczery - chodziło mi o wypieki na twarzy pewnej bardzo atrakcyjnej pani z tego forum. A może więcej niż tylko wypieki ;).

a co do pochopnosci ocen to napisalas przeciez: Przestań zawsze szczery....Ty tylko czekasz na uwagi itd....z Tobą dyskusja nie ma najmniejszego sensu. :-)

:O Tak słysze to często ale jak sie zacznie udoskonalać siebie,wymagać ,planować itd,to już nie mozna przestać:)

Zawsze szczery - chodziło mi o wypieki na twarzy pewnej bardzo atrakcyjnej pani z tego forum. A może więcej niż tylko wypieki to czemu pisales "bedziesz mial" ? ;-)

a co do pochopnosci ocen to napisalas przeciez: Przestań zawsze szczery....Ty tylko czekasz na uwagi itd....z Tobą dyskusja nie ma najmniejszego sensu. zawsze szczery--przecież napisałeś mi wiele nieprzyjemnych rzeczy..w każdej rozmowie z Tobą doszukuje sie czegoś,czekam na cios słowny doceń moją szczerość w tym poście:)

Gość Czacha Dymi
I to jest prawda, czasami oczekujemy od siebie zbyt wiele, a jak by na to nie patrzeć mamy ograniczenia. I to nieprawda, że wszystko można. Trzeba dążyć do tego, aby coś osiągnąć, ale nie jest tak, że na pewno nam się to uda, że wystarczy 100% oddanie sprawie, pełne skupienie, poświęcenie całej energii. Nie zostaliśmy obdarzeni talentami, umiejętnościami po równo.

ale jak sie zacznie udoskonalać siebie,wymagać ,planować itd,to już nie mozna przestać mozna i ma to nawet swoja nazwe - akceptacja

po przeczytaniu tytułu doszedłem do wniosku, że tego nie napisała feministka, tylko rozżalona kobieta, która została zrobiona w trąbę, bo hasło: łączmy się w nienawiści do facetów, żadna myśląca kobieta by nie wymyśliła, tym bardziej współczesna , mądra feministka.

Gość RopiNChUótt von szwejk
...wyrażam swe ubolewanie nad poziomem świadomości autori..... ....współczuję................

Gość Czacha Dymi
"bedziesz mial" - w znaczeniu, doprowadzisz do takich wypieków na pewnej twarzyczce, będziesz miał jej wypieki (bo to będzie poniekąd Twoje dzieło), doczekasz się itd. :)

w każdej rozmowie z Tobą doszukuje sie czegoś,czekam na cios słowny jest na to kolejny termin "samosprawdzajaca sie przepowiednia" :-) a co do "kazdej rozmowy" - to hmm, nie powiedzialbym bysmy jakakolwiek przeprowadzili ;-)

12:12 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery ale jak sie zacznie udoskonalać siebie,wymagać ,planować itd,to już nie mozna przestać mozna i ma to nawet swoja nazwe - akceptacja AKCEPTACJA? im wiecej chce wymagam to chyba nie do końca akceptujemy ..to co nam sie podoba PRZECIEŻ nie zmieniamy?

"bedziesz mial" - w znaczeniu, doprowadzisz do takich wypieków na pewnej twarzyczce, będziesz miał jej wypieki (bo to będzie poniekąd Twoje dzieło), doczekasz się itd. aaaaaaa, ok, masz racje, poprawnie napisales :-)

Hehe Zawsze Szczery:P nie przeprowadzaliśmy rozmów tylko graliśmy w tenisa słownego:classic_cool:

12:16 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery AKCEPTACJA? im wiecej chce wymagam to chyba nie do końca akceptujemy ..to co nam sie podoba PRZECIEŻ nie zmieniamy? ke? nie umiem Ci wytłumaczyć o co mi chodzi

Gość Czacha Dymi
Dyskutujcie sobie, jak dla mnie za wysokie progi. Dzisiaj to mogę jedynie o seksie. Jaki ja jestem płytki :o 😭.

zawsze szczery--ale jesteś zarozumiały:P jestem też dobra w tenisie słownym...to Ty zabierałeś rakietkę i uciekałeś na swój topik:classic_cool:

to Ty zabierałeś rakietkę i uciekałeś na swój topik no jak widze, ze pilki sa zbyt latwe, to zabieram rakietke i szukam innego gracza :-)

Gość Czacha Dymi
:D

No własnie do tego zmierzam Zawsze Ty masz rację Zawsze Szczery:) nie musisz ze mną teraz pisać szukaj mocniejszych wrażeń pozdr

nie musisz ze mną teraz pisać szukaj mocniejszych wrażeń pozdr widzisz sami, i tu sie budza niestety emocje - a przed sekunda mowilas, ze doskonale grasz ;-) rowniez pozdr. i przypominam termin - AKCEPTACJA :-)

Gość Czacha Dymi
:D:D:D

Gość Czacha Dymi
A jak Cię adoruje, to co robisz? ;)