Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiutka3

Kupić czy nie??

Polecane posty

Gość lulkaads
nie, tandetne troche, no chyba ze Ci sie bardzo podobaja..

Gość nienajgorsze
ale za 70 zł znajdziesz lepsze

Gość Aera Teint
nie sa brzydkie choc nie w moim stylu.... dla Was to wszystko tandetne co by sie nie pokazalo.... takie bogaczki na tym forum co tylko kupuja buty za 500 zł albo i wiecej.....

Gość Aera Teint
a mowia ze kryzys , Polacy malo zarbiaja... a skąd na forum wszystkie Lejdis bogate jak holera...

Gość hhdssfdsd
mozesz kupic, nie sa takie drogie znowu ;) jakby cis mozna sprzedac ja bym butow za 500 nie kupila nawet jakbym byla bogata. nie mam zamiaru placic za metke ;) i nie uwazam ze takie drogie buty sa jakiejs lepszej jakosci

kryzys nie kryzys - wolę oszczędzić i dać dwa razy więcej za dobre skórzane buty, w których pochodzę dłużej niż jeden sezon a te buty, to po prostu plastik, poza tym się rozkleja, jest źle wyprofilowany i ma cieniusieńką podeszwę, która uniemożliwia chodzenie wiem co mówię - kupowałam kiedyś takie "przechodnie" buty u tego sprzedawcy, tylko to nie były kozaki

Gość hhdssfdsd
a ja znam osoby ktore kupuja bardzo drogie buty i tez chodza w nich jeden sezon, bo sie buty orlzatują. wiec to bzdura z tym, ze drozsze bedzie sie dluzej trzymac. pomijajac juz fakt, ze chodzenie 10 zim w jednych butach jest po prostu nudne