Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzącacozrobic

Czy dobrze zrobię?

Polecane posty

Gość niewiedzącacozrobic

mam pewien problem z nowo poznanym facetem. Bylismy kilka razy na randkach i ogólnie było świetnie, podobamy sie sobie, dobrze nam sie rozmawia i ogólnie byłoby super gdyby nie jego ostatnie pytanie. Zapytał mnie z iloma facetami miałam intymne kontakty, nic w sumie nie mam do tego pytania, ale uważam że trochę za wcześnie o to pyta. Poza tym nie spytał o to normalnie tylko stwierdził, że on moze być ze mną, ale tylko pod warunkiem jeśli nie miałam więcej partnerów niż on partnerek. Niby żaden to problem, bo on mi powiedział ile ich miał i teoretycznie mogę go okłamać. Jednak mi już nawet nie chodzi o to, że miałam ich więcej czy też mniej, ważne jest dla mnie jest jego podejście do tego. No bo skoro jest nam dobrze, pznał mnie i wie że nie jestem jakąś panienka co od razu z nim do łóżka poszła(a nie poszłam w ogóle) to dlaczego od jakiejś tam ilości mężczyzn w moim życiu uzależnia to czy będziemy razem? Jakby on miał w zyciu 2 dziewczyny a ja 3 facetów to już by mnie skreślił, dla mnie to jest głupie. Postanowiłam więc że chyba zakończę tą znajomość. I tu właśnie pojawia sie moje pytanie czy dobrze zrobię? Z góry dziękuję za jakąkolwiek radę:)

Gość ggags
dziwny ten chlopak

Gość zrobisz baaaaaaardzo dobrze
bo ten facet to jakiś ćwok kompletny. Na odchodne mu powiedz, że z nim zrywasz, bo miał więcej partnerek od ciebie , a ty z męskimi dziwkami się nie zadajesz.

Gość poliiiiiiiiiiiiiiiii
olej go zimnym moczem

Gość rggl
Nie chce żebyś była zużyta za bardzo. Nikt nie lubi rozjechanych.

Gość niewiedzącacozrobic
ogólnie to on jest bardzo fajny, inteligentny, zabawny i dobrze spędza mi się z nim czas, ale uważam, że to pytanie a raczej stwierdzenie było nie na miejscu. Mam się jeszcze z nim spotkać, jesli będzie dalej takie wywody prowadził to chyba odpuszczę sobie tą znajomość

Gość niewiedzącacozrobic
rggl nie chodzi o to czy rozjechana czy nie. Bo jakby on miał 30 partnerek to by mu nie przeszkadzało że ja miałam np 20. Chodzi o to bym broń boże nie miała wiecej niz on

Gość Wiktoria555
Nie zaczynaj tego zwiqzku, facet od razu pokazuje,ze bedzie z nim wiele problemow.On ma niskie poczucie wartosci i za wszelka cene nie chce zebys byla od niego lepsza.Bedzie zazdrosny i wogole ..znam ten typ faceta.Pewnie i tak z nim bedziesz bo to zalezy od twojego serca ale uprzedzam:)

Gość niewiedzącacozrobic
chyba właśnie nie bedę z nim, bo nie chce być z kimś kto seks traktuje na zasadzie wyścigów kto miał wiecej ten lepszy.