Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tkaczka

Czy normalny, inteligentny, zabawny, fajny 20-letni chłopak...

Polecane posty

Gość Tkaczka

...może zakochać się w grubej dziewczynie? Ale takiej naprawdę grubej, która nie nadrabia pewnością siebie, choć jest miła i sympatyczna?? I to zakochać tak, żeby wariować, prawie mdleć na jej widok, robić z siebie idiotę w jej obecności, nie spać, nie jeśc i tym podobne atrakcje??

Gość Ninoczka17
az tak to ty nie koloryzuj:D

Gość kubekwkubek
Nie, nie może. To prawnie zabronione:-D

Gość vsdsdfsdf
na 99,999999999999999% nie i nie mówię tego ponieważ jestem uprzedzonym człowiekiem (sam straciłem 25 kg) niedawno ale faceci na ogół odbierają tuszę jako jeden z ważnych elementów urody tak więc najprawdopodobniej nie

Gość Tkaczka
Dzięki, tak myślałam, chciałam się upewnić. Wmawiam sobie, ale przestanę.

Gość ffffffyyyyyyyyyyyyyy
Tak szczerze mówiąc, to nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Nie w wieku 20 lat. Mam bardzo grubą kuzynkę, która ma fajnego, zakochanego w niej do szaleństwa męża, ale oboje są po 30 - wtedy się zmieniają facetom i gusta i priorytety, mniej się myśli o tym, co koledzy powiedzą... Ale takie 20-latek, student pewnie... Nie widze tego. Faceci zakochują się oczami. Znam też pary w tym wieku, w których dziewczyna jest grubaską, ale facet jest wtedy zawsze strasznie beznadziejny i widać, że są ze sobą, bo innego wyboru nie mieli... Także sorry...

A ja znam parę, w której ona jest grubiutka, zresztą to moja przyjaciółka. Facet jest fajny, przystojny dosyć, inteligentny, po studiach obecnie. Ale są ze sobą od matury (obecnie mają po 26 lat). Więc jak najbardziej jest to możliwe.

Gość gggggggggffffffdddddddd
Hmmmmmmmm.

Oczywiście. Miłość jest dla każdego a nie tylko dla wybranych.

Gość tomo
Zawsze może zrzucić pare kilo. Ja tam wole jak dziewczyna ma trochę ciałka. No ale jak jest gruba to raczej nie.

mam kolezanke która jest gruba no tak wazy z 80kg i co ma faceta nigdy ne miała z tym problemów...a nawet twarzy jakies super nie ma pamietam jej pierwzego faceta był naprawde przystojny co prawda zostawił ja po 6 miesiach dla innej ale teraz ma faceta od 2 lat i on tez nie jest jakis najgorszy;)

A czy nienormalny, półgłówek w wieku lat 20 może zakochać się w pięknej dziewczynie? Pewnie może. Pytanie tylko, co ona z tym zrobi. ;-) Wszystko jest możliwe. PS. Bezedury, popraw wierszyk w stopce, bo w oryginale brzmiał inaczej! :-D

Gość wątpię..............
ja patrzę na to z perspektywy dziewczyny która schudła 25 kg i powiem tak na 95% nie