Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redrosse

chce czekac z seksem do ślubu

Polecane posty

Gość wnerwiają Cię ludzie
ale nie każdy chce mieć dzieci, a seks nie służy tylko prokreacji nie wiedziałaś o tym?

Gość redrosse
i tak mnie nie przekonacie :P ja wiem swoje, najwyzej zostane zakonnica,nie dam sie tej zwodniczej diabelskiej mani przyjemnosci

Kurczę czasami się dziwię, że takie młode osoby myślą jak jakieś babcie...Od razu zaznaczam, że nie potępiam tego.

Gość redrosse
ja mysle przyszłościowo:), a dlaczego ktos ma mnie zgwałcic?Gdybym ja sie dowiedziała ze moja matka sie z kims seksiła oprócz mojego ojca to straciłabym do niej szacunek

a jeśli Twoja matka nie byłaby szczęśliwa z ojcem, wzieliby rozwód i każde znalazłoby partnera, to nie odezwałabyś się do żadnego? Trochę to śmieszne...

Gość to że dziewictwo wali
cię po rozumie to dowiodłaś, a teraz , żaden ciebie pasztecie nie chce, nawet osikać ?

straciłabyś szacunek do swojej matki za cos takiego? Idź się więc leczyć, bo to jakaś paranoja. Koleżanki też wybierasz na zasadzie selekcji czyli same dziewice?

Gość redrosse
własnie o to chodzi ze w małzenstwie trzeba pracowac nad związkiem, ech a kolezanki jak narazie to dziewice :D

Gość do ślubów wieczystych
chcesz czekać, a potem, wikary, czy proboszcz, będzie tym pierwszym , jedynym, wyśnionym z wielką pałą i będzie cie w konfesjonale posuwał

Gość redrosse
a ja chce, potrenuje swoje wolę :)Potem bedzie mi i mojemu przyszłemu łatwiej jak seksu nie bedzie np z powodu ciązy albo jakiego s wyjazdu czy czego tam :)

Tak będzie mu łatwiej, bo na pewno znajdzie sobie kochankę. Zaden facet nie chcę mieć w łóżku zakonnicy

Gość nauczona
Wytrwa, wytrwa tylko potem nie płacz jeśli po ślubie maż też nie będzie chciał.A udany seks to udane małżeństwo.Poczytaj trochę Freuda a dowiesz się co się dzieje z ludźmi gdy nie rozładowują napięcia seksualnego.Każdy normalny facet nie będzie czekał ślub, chyba , ze będzie miał dwie kobiety- ciebie do miłości i koleżankę do seksu. Przepraszam, ale takie są realia...

Gość redrosse
w dzisiejszyc czasach jest trudno wokoło wszedzie sie widzi seks,łatwo sie zapomniec, łatwo sie podniecic a wyobraznia pracuje dlatego dla niektórych nie łatwo przychodzi do głowy ze mozna bez niego zyc ale MOŻNA

jak będziesz miała takie podejście to zobaczysz ze facet cie zdradzi, nawet najbardziej wierzący i porządny tego nie wytrzyma, ale ty dzieciak jeszcze jestes i malo wiesz o zyciu

Gość redrosse
wierzacy i porzadny bedzie miał takie samo zdanie jak ja:) Jezeli to bedzi ten jedyny to wytrzyma:P

Gość nauczona
Szczerze powiedziawszy dla mnie dwa tygodnie bez seksu są trudne do zniesienia.Nie posmakowałaś , wiec nie masz za czym tęsknić . O ile Tobie będzie łatwo wytrwać w czystości , to nie sądzę , by każdy facet normalnie to zniósł. Mam nadzieję , ze sie mylę . Życzę powodzenia.

do ślubu wytrzyma ale jak po slubie bedziesz tylko po bozemu przy zgaszonym swietle raz na tydzien to na pewno nie wytrzyma

Gość kiwisiwi
redrose - nie przegadasz tutaj nikomu do rozumu, jesli ktos byl tak wychowany ze nie widzi totalnie NIC wartosciowego w zachowaniu czystości do ślubu to juz tego nie zobaczy na stare lata :P każdy żyje jak chce, wybrałaś taką droge i nią idź:) nie ma w tym nic dziwacznego czy 'średniowiecznego'. Życzę Ci miłości takiej jakiej pragniesz :)

Gość nauczona
sugerujesz, że wszyscy, którzy nie chcą czekać do ślubu to nie są wierzący i nie są porządni ?:-)

Gość redrosse
zwodniczy,kiwisiwi, nauczona - :) 🌼 wnerwiają Cię ludzie- masz chyba troche ograniczone podejście:P

Gość redrosse
niee ale z wierzacym bedzie łatwiej, ze tak powiem :P

Gość redrosse
a nawet myslałam zeby wyjechac, bo ja nie chcem tego wszystkiego oglądac ale kasy nie mam :( :P

moja droga to Ty jestes ograniczona bo żyjesz w świecie własnych ideologi które nie mają poparcia w życiu

to sobie czekaj życze powodzenia :D ale powiem jedno udany seks udnay zwiazek niestey temeramety i upodobania ludzie maja różne czasem sie dopasuja a czasem nie

Gość nauczona
spoko:-) Życzę powodzenia, może akurat sie uda:-)