Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redrosse

chce czekac z seksem do ślubu

Polecane posty

Gość redrosse

ale jak patrze na te wyuzdanie wokoło to :o wszyscy to robia chłopacy rzucaja dziewczyny które nie chca uprawiac seksu z jakis tam powodów a co mówic kiedy powie sie takiemu ze seksu nie bedzie do slubu?Chyba wysmieje, pozatym co jak ja sie np teraz zakocham a młoda jestem i mam tyle czekac a on będzie tyle czekał?? Mam swoje zasady i napewno sie nie ugne, nie dam sie zwieść i wykorzystac.Ja nie zniosłabym tego gdybym sie komus oddała a ten by mnie rzucił. Pozatym zostaje kwestia religijna.Naprawde zaczynam wątpic ze znajde sobie chłopaka, który bedzie mnie kochał i zaczeka do ślubu.Swiat az kapie od seksu:(

Gość wez kobieto
to czekaj, nikt Ci nie broni czekac. Nie musi podazac za calym swiatem

Gość wspolczuje ci dziewczyno

Gość to sobie czekaj do ślubu
tylko że naprawdę ciężko ci będzie znaleźć kogoś takiego i potem możesz się rozczarować

Gość kijowo
no to czekaj, kto Ci broni? :-O

Gość redrosse
dlaczego mi współczujesz?Ja chce czystej miłości, seks to dopełnienie uczucia

Gość varionetka55
jak to nie stanie?dlaczego niby "trzeba" sie sprawdzac?co moze byc nie tak jesli dwoje ludzi sie kocha...i jesli nie "stanie" to jest powod zeby sie rozstac?ze pewnie bedzie "stawal" przy innej?

Gość czystej milosci
a serce jakie masz? tak czyste jak twoje zamiary?a moze z ciebie jest kawal suki i pogardzasz takimi co do slubu nie czekaja,znam taka dziewica anna sie nazywa,wszystkimi gardzila,od kurew wyzywala z matka.juz lepiej byc kurwa niz dziewica anna

Gość czystej milosci
masz 19 lat i piora w glowie.z Bogiem

Gość mala88
no przecież to troszkę bez sensu. DUdany seks to udany związek. A jak po slubie okaże się , że różnicie się temperamentem i upodobaniami, to co później? Rozwód?

Gość czystej milosci
ja wole kurwy i prostytutki niz takie swiete.zwariowac mozna.jak pojechalam na wekkend do chlopaka,to mnie ta swieta z domu wyprosila.strzezcie sie,takie was zniszcza!!!!okropne sa

Gość redrosse
ale serio załamac sie mozna a jeszcze wokoło wszyscy o jednym i jak tu uwierzyc chłopakowi jak znałam takiego który szukał dziewczyny tylko po to zeby stracic prawictwo :o

Gość lolka ta od bolka
jest taki portal przeznaczeni i tak w wieksozsci sa ludzie ktorzy maja zamiar czekac z seksem do slubu, moze tam kogosznajdziesz

Gość czystej milosci
mialam dola dwa lata i do kosciola przestalam chodzic,bo mi jej wiara bokiem wyszla.mam dosc kosciola i takich swietych.mialam chlopaka z ktorym nie sypialam nawet,ale to,ze pojechalam na wekkend,spowodowalo,ze sie ze mnie smiala i mi dokuczala swieta krowa.

Gość redrosse
nie pogardzam chociaz tacy musze przyznac ze mnie wnerwiaja, w związku trzeba wspołpracowac, rozmawiac, jak jest miłość to mozna zdziałac wiele:)

Gość czystej milosci
od powietrza glosu wojny i takich swietych dziewic wybaw mnie boze

Gość czystej milosci
ja zaczelam wspolzycie w wieku lat 24.i to idealny wiek.nie uwazam sie za gorsza,a takie dziewczeta jak ty mnie smiesza.doprawcie sobie skrzydelka

Gość wnerwiają Cię ludzie
którzy w związku sypiają ze sobą? jeśli tak to sorry ale masz coś z głową chyba nie tak

Gość czystej milosci
w sferze idealow i lat 18 mozesz sobie czekac,jak sie zakochasz i poczekasz miesiac to pogadamy wtedy.adieu

Gość czystej milosci
wnerwiaja -bo nie umieja grac na gitarze pielgrzymkowo oazowych piosenek

Gość redrosse
no zło zło,poczytaj sobie o naturalnym planowaniu ciązy, Bog dał nam płodnosc a dla nas jest ona uciemiezeniem :o bo musimy sie seksic