Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnuleczkaaaa20

CO ROBICIE WTEDY GDY...

Polecane posty

Gość Czarnuleczkaaaa20

Ktoś kogo znacie z widzenia chce się z wami bardziej zapoznać, a wy poprostu nie macie na to największej ochoty; ja na przykład wolałabym spędzić ten czas w towarzystwie moich dobrych znajomych niż go tracić z kimś kogo nie znam ( co prawda moze się ten ktos okazać osobą z ktora miło spędze czas ale moze byc tez tak ze nie bedziemy mieli ze sobą o czym gadać...;/) CZym się w takiej sytuacji wykręcacie?

Gość mówię że mam sraczkę

Ja np mówię, żeby wpadł w piątek do tego i tego klubu to pogadamy, bo się spieszę. A w klubie wiadomo.. jest więcej znajomych to więcej z nimi możne pogadać, a tylko trochę ze mną :) Ale ogólnie to zawsze staram się choć trochę pogadać, poznać... może okaże się fajny? :)

Gość Czarnuleczkaaaa20
No w sumie tez dobre ;) ale jezeli ktos jest nachalny a ja ciagle wymyslam jakis predekst by sie nie spotkać to jest to podejrzane nie ? raz ze nie ma czasu , raz ze zle się czuje... itp napisałam mu nawet ze nie jest w moim typie , a ona na to ze nie chce mnie poderwać tylko poznac .... ;/

Gość Czarnuleczkaaaa20
jejku jak ja nie cierpie nachalnych facetów a nie mam tyle odwagi by poprostu powiedziec ze nie mam odwagi się z nim spotkać, ciągle kłamie i wymyslam ile wlezie..... a najgorsze jest to ze duzo jest takich przypadków :(

Gość jakis onn
a co Ty taka wybredna?:P

Gość Czarnuleczkaaaa20
landrynka ja się ich nie boje poprostu nie chce byc nie miła, nie potrafie byc bezposrednia i to mnie najbardziej wkurza...