Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilly rose

A wie pan, co jest najlepszego w złamanym sercu? Tak naprawde...

Polecane posty

Tak sobie mysle :O co jezeli spotkam milosc swojego zycia i dopiero po czasie docenie, ze to jednak byla milosc na cale zycie :O a juz bedzie za pozno? co jezeli sie zakocham bez wzajemnosci i dojde do wniosku, ze to milosc mojego zycia? :o i juz nie bede potrafila obdarzyc tym uczuciem innej osoby? :O:O

Gość ankaskakankadwakije
Nie pij dzisiaj juz wiecej.

Gość a ja ci powieeeeeeeeeeeem
bedziesz wiedziala, ze to to w odp. momencie :)

Gość ankaskakankadwakije
Takie miłości na cale zycie sa tylko w filmach. Stara jestem i doswiadczona, uwierz mi, ze spotkasz jeszcze wiele milosci...Kto powiedzial ze moze byc tylko jedna? Poza tym radze bys zwiazala sie z kims kto kocha Ciebie! Wtedy bedziesz szczesliwa.

Gość Bielecki
lilly - daj swoje zdjęcie.. może to Ty, może to ja.. :) nie bj się - nic nie tracisz..

lily, nie filozofuj :) myslenie o czyms, na co sie nie ma wplywu, doprowadza do szalu. cierpliwosci :) jesli to bedzie TA milosc, tak cie drapnie, ze jej nie przegapisz :classic_cool: nie ma szans :)

ankaskakankadwakije, ja tez chce kochac :O marze o takiej milosci prawdziwej :O moze powinnam zejsc na ziemie Bielecki, i co? :O wywnioskujesz to po tym, jak wyglądam? nie kumam, gorzej jak drapnie mnie a nie tą drugą osobe :O

Gość zgodna jak nigdy
lilli rose - kiedyś tez miałam podobne rozmyslania. Tyle, że doszłam do tego, że dopiero człowiek na łożu smierci może stwierdzić kto był jego prawdziwą miłością. Serio, tak uważam.

do nie kumam co taki facet jak Ty(wiek i mądrość)robi na tych stronach?

Gość lily pytanie mam
te cyaty ze stopki to z jakiejs ksiazki? mogalbys tytul podac?

Gość Bielecki
bo ja Kotku tylko komuś spojrzę w oczu i już wiem cóż zacz.. :) patrz - dajesz swoją najmocniejszą fotkę, ja otwieram i mnie muruje.. :) co Ty na to..? od razu szukam kontaktu z Tobą, więcej - urzywam wszelkich swoich talentów i zdolności, żebyś pozytywnie mnie odebrała.. a jak już to uzyskam, dalej idzie samo.. :) ŻYJEMY DŁUGO i SZCZĘŚLIWIE :) Ty masz problem z głowy, ja też.. co Ty na to..? wchodzisz..? :)

lily pytanie mam, 3 pierwsze z "Gra anioła" Zafona ostatni z opowiadan Borowskiego nie kumam, chyba nie potrafie.. i faktycznie, jak juz ktos powiedzial, jestes bardzo inteligentny.. az mozna powiedziec, ze "za" jak na to forum :P Bielecki, nie lubie jak ktos mnie ocenia po wyglądzie.. poza tym pewnie mieszkasz za daleko ode mnie :)

Gość Bielecki
a nie prawda.. ja uważam, że twarz jest w jakimś sensie odzwierciedleniem duszy człowieka - oczy, patrzysz w nie i już wszystko wiesz.. później proszę jeszcze o kilka słów i bardzo często już wszystko wiem.. :) i lilly - nigdzie tu Cię nie oceniłem - nie śmiałbym nawet na forum publicznym.. :) szkoda, że się boisz.. jak chcesz można to zawoaulować.. (?) :) jak nie chcesz, pewnie, ze nie ma sprawy.. :) a tak, czy siak do posłuchania piosenka dla Ciebie: http://pl.youtube.com/watch?v=41vcT1OQymM&feature=related ps. moim zdaniem za miesiąc, dwa - będzie to power play większości komercyjnych rozgłośni..

:( a moze mam za duze wymagania?:P cholera no...najbardziej w facetach pociaga mnie inteligencja hmmm

bielecki... najpierw ta pani musi popracowac nad dykcja i artykulacja dzwiekow, ktore polyka. porozmawiamy, jak sie pozbedzie maniery edytki gorniak.

kolege nam wcieło :) nie kumam, aa i lubie jesli facet jest wyksztalcony :O moze to ze mna jest cos nie tak?

Gość Bielecki
ha,ha.. skąd jesteś draniu.. :) w Polsce, jak wszędzie mamy 7 dniowy podział tygodnia; wiedziałaś o tym..? Między zamarzaniem a rozmarzaniem wody stoi magiczna cyfra 0, która jest także symbolicznym punktem zwrotnym na wszech skalach.. skąd jesteś draniu.. :) podpowiem: moją ulubioną cyfą jest: 4 ! nie jestem z Monachium - tam w 72' miał miejsce krwawy zamach palestyński, na podstawie tych wydarzeń nakręcono bardzo dobry film "Munich" większość z nas obawia się cyfry 13 - a wszystko zawdzięczamu jednemu z papieży, który w tym właśnie dniu (dodatkowo by to piątek) polecił wytępić nomen-omen templariuszy.. no jestem ciekaw.. :)