Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamakamakama

ankieta niebieskie pudełko wie ktos może coś??

Polecane posty

Gość kamakamakama

chodzi mi o to że po urodzeniu dziecka w szpitalu dostalam tzw. niebiesko pudelko z probkami róznych rzeczy dla dziecka i rożnymi poiradami dostawała je każda matka i tzeba było wypełnic taka ankiete i teraz po 10 meisiącach mi przysłali maila z ankieta do wypelniania i sobie go niechcąco skasowalam czy ktoś może dostał coś takiego bardzo prosze o przesłanie?? jesli tak to podam mojego meial

Gość lepiej sobie daruj te ankiety
zaczna sie telefony z zaproszeniami na pokazy "majtek z owczej welny" "nierdzewnych garnków do gotowania bigosu" i "cisnieniomierzy z wbudowanym radiem i basenem"... powinnas za jakies 4-5 mies od porodu dostac z bobowity wyprawke dla dziecka- zupke deserek kaszke mleko i łyżeczkę. co jakis czas powinnas dostać gazetke o dzieciach i tone poradników żywieniowych itd. nie kazdy to dostaje. zalezy od miejsca zamieszkania.

Szanowna Pani, Po urodzeniu dziecka otrzymała Pani w szpitalu prezent - Niebieskie Pudełko - zestaw produktów niezbędnych w opiece nad nowo narodzonym dzieckiem. W ramach obecnie realizowanego projektu firma Promo Direct oraz Instytut Badawczy Target Group Badania i Doradztwo zwracają się do Pani z uprzejmą prośbą o wzięcie udziału w badaniu opinii mam posiadających małe dzieci. Zapraszamy Panią do wyrażenia swojego zdania i wypełnienia kwestionariusza on-line. Wśród kobiet, które wezmą udział w realizacji tego projektu i odpowiedzą na wszystkie pytania kwestionariusza rozlosujemy 100 atrakcyjnych nagród - prezentów dla małych dzieci i ich matek. Rodzaj nagrody będzie można wybrać wśród kilku naszych propozycji na zakończenie wypełniania ankiety. W razie pytań bądź wątpliwości prosimy o kontakt pisząc pod adres: pomoc@targetgroup.pl, lub dzwoniąc pod nr tel. +48 (22) 621 64 24. Serdecznie dziękujemy za poświęcony nam czas oraz okazaną pomoc. Ankieta potrwa ok. 30 minut. Proszę kliknąć na poniższy link aby rozpocząć wypełnianie kwestionariusza. http://target.ist.net.pl/CAWI/InterviewGuest.jsp?rid=555803&rem=UEFXRUxFQ0FOTkFAV1AuUEw=&srw=1232760880121

Gość jgffflgbbv
Ja ankiety dostałam razem z pudełkiem ,wypełniłam jeszcze w szpitalu i oddałam położnej.Przysyłają mi teraz różne prezenty dla maluszka z firm. Nie dostałam takiej ankiety przez mail,może dlatego że o ile pamiętam to nie podawałam adresu.

Gość i co z tego 0
ja nie zaluje i nie pzreszkadza mi ze dostaje probki albo jak na miesiac ktos zadzwoni

Gość greenmark
Ludzie to totalny absurd. Treść ankiety jest tragiczna. Ujawnianie zarobków, auta, etc. Za kilka próbek ? A jak pielęgniarki nalegają na wypełnienie tej ankiety. Mój mały leży w inkubatorze ale zasrana ankieta ważniejsza. Mam w d... takie podarki. Uważam, że już nikomu nie zależy na naszym zdrowiu ale na kasie. Od szczepien po pieluchy. Wypinam się na Was firmy farmaceutyczne.

Gość agata 201988
witm mam prosbe czy któras z pan otrzymła ankiete mailem jezeli tak to bardzo prosze o przesłanie mi na adres maila aleksandra449@wp.pl z góry bardzo dziekuje i pozdrawiam

Gość halina spod olsztyna
ja podałam tylko część danych, rubryki o zarobkach samochodach itp zostawiłam bez danych, fakt, upierdliwe były potem telefony, ale próbki fajne ;)=

ja też wypelniałam ta ankietę w szpitalu, dzwonili tylko raz, i zaproponowali mi płty dla dziecka z muzyką, zamówiłam, bo wydawało mi się, ze to sie przyda i sie nie mylilam. a tak poza tym dostaje próbki różnych produktów, na przykład dzis przyszły mi próbki mleka z hipp, ale mnie sie nie przydadzą bo maly ma skazę, ale ogólnie wydaje mi sie, ze to fajna sprawa. też nie podawałam wszystkich danych i emaila nie dostałam.

Gość dewocja
do mnie dzwonili tylko raz. a na mailadostaję różne ciekawe artykuły. myślę że to dobra sprawa, bo np. wiem co się dzieje na rynku - jak z bobovity wchodził nowy soczek, to mi go przysłali. a z nestle to nie tylko próbkę mleka, tylko całą paczkę, a to zawsze oszczędność 13 zł.

Gość agatka03ww
no wlasnie link nie dziala

Gość ballbinka
pudelka dostalam na poczatku lipca, do dnia dzisiejszego pies z kulawa noga nic wiecej mi nie przyslal,a mieszkam w miescie ponad 50tys mieszkancow, jak dla mnie to pic na wode

Gość ale po co się tak napinacie
ja miałąm kilka semestrów marketingu na studiach - trzeba wiedzieć o co im chodzi i tyle i napisać to co chcą, chroniąc siebie :P Ja wypełniłam ankietę w szpitalu - wszystkie dane max zawyżyłam - wpisałam max zainteresowań, najwyższe zarobki, kilka aut - czyli zrobiłam z siebie potencjalnie atrakcyjnego klienta, który może dużo wydać na różne rzeczy :D do tego podałam lipny numer telefonu - zmieniłam jedną cyferkę z 8 na 0 - tak że niby się pomyliłam :D bo wiem że oni sprzedają te dane i później nękaja telefonami.... za to podałam prawidłowy email, bo i tak reklamy mam skierowane do spamu :D ale jak mi się nudzi to czasem przeglądam jakieś artykuły. Dziecko ma już 1,5 roku dostała masą próbek, na pewno z 10 paczek było i nikt mnie nie nękał telefonami :D Wniosek jak nie będziesz naiwna - to da się nie źle system wycyckać :D

Gość DariaD
Ja też wypełniłam ankiety, dzwoniono tylko raz w sprawie ubezpieczenia na życie dom i samochód, a z 2 tygodnie temu dostałam paczkę z deserkiem gerbera i soczkiem dla małej teraz ma 5,5miesiąca i jest spokój. Pozdrawiam

JA tez to wypełniłam i minęło pół roku i nic. Tylko 1 telefon od bieliźnianej firmy Miriale z pytaniem czy kupowałam ich majtki;) Próbek wcale nie dostałam

Gość gość
Ile miesięcy po urodzeniu dziecka dostaliscie paczki dla maluszka