Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 87100102225

Przyjaciel najlepiej również płci żeńskiej potrzebny od zaraz

Polecane posty

Gość 87100102225

Cześć wszystkim czytającym. Dawno tu już nie zaglądałam bo już jakieś dwa lata, a bardzo lubiłam czytać poszczególne fora. A teraz mam ochotę popisać z kimś, z kimś kto spojrzy na moje problemy i problemiki w sposób obiektywny z własnej perspektywy. Ktoś kto nie powie jesteś zła, tylko : twoje zachowanie nie było poprawne, ale to nie znaczy że nie możesz tego naprawić, bo przecież jesteś dobrym człowiekiem i wystarczy że się uśmiechniesz, a wszystko wróci do normy. A więc tak jak w tytule: Przyjaciel potrzebny od zaraz... na teraz i na za chwilę.

Gość 87100102225
Ramienia nie potrzebuje, mam komplet. Za wsparcie podziękuje, moje krzesło ma wygodne oparcie na ręce i plecy. Z propozycji rozmowy z chęcią skorzystam. Będąc nie banalna rozmowę zacznę banalnie: Jaka u pana dziś pogoda, bo u mnie nie za ciekawa i nawet nosa nie miałam ochoty wyściubić za okno? Jest smutno i źle bo zawiodłam się na przyjaciółkach, zresztą tak jakby ktoś się kiedyś zawiódł na wrogach, więc to pisanie i wyjaśnianie zbędne. Fakt faktem nie mam teraz z kim rozmawiać.