Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 debilizm ro艣nie szybko

Nie rozumiem jak tak mozna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEBILIZM !!!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 taka jednaaaaaaaaa
nie po prostu... za kazdym razem wstukuje nicka i nie licze literek :) mowiac o namiarach nie chodzilo mi o miejsce zamieszkania, bo to juz przeciez wiemy :) nie lubie rozmawiac na forum..i nie bede sie tez tutaj prezentowala :D poza tym... chcesz cos wiedziec o mnie? zadaj konkretne pytanie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 scarlett__
Ejj ja Ci臋 przecie偶 te偶 rozumiem, zapomniale艣 o mnie? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgdfg
i o mnie? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 87100102225
Tak jakby posiadanie partnera by艂o jakim艣 luksusem w Polsce nie ma znacznej przewagi p艂ciowej wi臋c ka偶da zmora znajdzie swojego amatora, po co skleja膰 talerz z kubkiem przecie偶 to nie praktyczne i ma艂o wygodne??

Udost臋pnij ten post

pami臋tam o Was :D hehehe s艂odkie bobaski ubiegaj膮ce sie o kaszke z mleczkiem :D sorki ale musia艂em to napisac :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 scarlett__
hehehe :P jakie por贸wnanie:D

Udost臋pnij ten post

87100102225 : polonistka mo偶e ? :) Ale dzi臋ki 偶e napisa艂y艣cie bo przynajmniej wiem 偶e s膮 jeszcze normalne dziewczyny na 艣wiecie , nawet w Polsce :) Mo偶e nie b臋d臋 musia艂 sie martwi膰 za kilka lat 偶e sie starzej臋 i nie mam nikogo na oku :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgdfg
dobrze ze Ty napisa艂es bo inaczej straci艂abym nadzieje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jednaaaaaaaa
caly ten temat to prowokacja :D smiem mowic;d

Udost臋pnij ten post

taka jednaaaaaaaaaaa ::: chyba jednak to nie podszyw szkoda

Udost臋pnij ten post

fgdfg : a sk膮d Ty jeste艣 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jednaaaaaaaaaaa
dasz jakis namiar na siebie? to z ta prowokacja to podszyw :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgdfg
daleko mieszkam Bia艂ystok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 87100102225
Najwy偶ej umrzesz z samotno艣ci - c贸偶 lepsza taka 艣mier膰 ni偶 rak czy inne ustrojstwo:)) na co艣 i tak trzeba umrze膰, a tak to mo偶e nawet wyryj膮 ci jaki艣 艂adny wierszyk na nagrobku i umieszcz膮 w ksi膮偶ce do historii jako wsp贸艂czesnego don Kichota, kt贸ry umar艂 w imi臋 swoich zasad. No to 艣wietlan膮 przys偶艂o艣 ci wymalowa艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 scarlett__
heh, to napewno bardziej romantyczna wersja 艣mierci :P

Udost臋pnij ten post

"Najwy偶ej umrzesz z samotno艣ci - c贸偶 lepsza taka 艣mier膰 ni偶 rak czy inne ustrojstwo na co艣 i tak trzeba umrze膰" no no no he he :D:D My艣lisz dziewczyno my艣lisz , to dobrze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 87100102225
W nagrod臋 mo偶esz mi przynie艣膰 sok malinowy tylko gor膮cy po co艣 mnie garde艂ko rozbola艂o:(( tylko bez plastikowej s艂omki, nie lubi臋 smaku plastiku w ustach!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgdfg
mnie tez gard艂o boli :(

Udost臋pnij ten post

fgdfg : daleko :( ale fajnie 偶e nie nale偶ysz do tego gro idiotek :D Tylko b艂agam , nie zeszma膰 si臋 :( Znam wiele dziewczyn ( kole偶anki ) kt贸re zapowiada艂y si臋 na wspania艂e dziewczyny a p贸藕niej pod naciskiem innych dupodajek zesz艂y na dno. Wytrwaj , naprawde warto :) P贸藕niej spotkasz wspania艂ego ch艂opaka kt贸ry to doceni :) A gwarantuj臋 偶e tacy s膮 , wystarczy tylko wiedzie膰 gdzie szuka膰 :D Ja mam swoje miejsce - Cz臋stochowa :D Podczas pielgrzymki zw艂aszcza :D Tam jest wspania艂a m艂odzie偶 , pozytywnie zakr臋cona :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 87100102225
Jaki艣 dobry samarytanin powinien nam poda膰 szklank臋 zimnej wody mocno przesolonej do p艂ukania gardzio艂ek.

Udost臋pnij ten post

niebywa艂e! topik ma 4 strony a jest tylko jedna wypowiedz czarnego nicka! no, ja b臋d臋 druga:D wstydzicie si臋, 偶e piszecie na pomaranczowo? :P

Udost臋pnij ten post

na przezi臋bienie dziewczyny to najlepsza jest oliwa z oliwek :) ssa膰 jak cukierka przez 15 minut rano i wieczorem :) Przed i po dok艂adnie wyp艂ukac usta :) Nie bawcie si臋 w 偶adne cholinexy i inne cudactwa :D Herbatk臋 , najlepiej zielon膮 cytrynow膮 wypi膰 albo Inke , ewentualnie zwyk艂膮 z miodem , zje艣膰 z膮bek czosnku :D i ju偶 :D wiem 偶e czosnek 艣mierdzi 偶eby nie by艂o :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jednaaaaaaaaa
kurcze :D z checia bym z Toba pogadala..tylko no wlasnie:) dalbys jakis kontakt :O pisze chaotycznie bo brak czasu :P i naprawde nie jestem taka jak swiadcza o mnie te posty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 scarlett__
Te偶 chc臋 i艣膰 na pielgrzymk臋 do Cz臋stochowy, chcia艂abym w tym roku. Jak narazie to jad臋 autokarem w marcu do Cz臋stochowy. Nie lubi臋 takiej pielgrzymki, wol臋 i艣膰, jest o wiele fajniej, wiem bo by艂am ju偶 na dw贸ch pielgrzymkach ale kr贸tszych. A pojade tam w marcu by wymodlic zdanie matury :D:D :P

Udost臋pnij ten post

87100102225 : ja szklank臋 wody z dodatkiem 艂y偶eczki soli u偶ywam do masowania sk贸ry g艂owy :D W艂oski g臋stniej膮 i 艂adnie wygl膮daj膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 scarlett__
Czemu mamy sie wstydzi膰 ze nie mamy czarnego nicka?:P

Udost臋pnij ten post