Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonookaaaa

co myslicie o tej dziewczynie?

Polecane posty

Co wy sobą przedstawiacie, ludzie? :O Bądźcie poważni. Czy kciukiem prosiła was o ocenę swojej osoby? pokażcie swoje zdjęcia, jestem ich bardzo ciekawa. Kciukiem to normalna, ładna dziewczyna, a wy jak dzieci dogadujecie, cholera :O. Skoro tak lubi, taki ma styl - to po co się czepiacie? jej sprawa. A ktoś się doczepił związku z 40-letnim facetem - a co to ona jedna jest w związku z taką różnicą wieku? śmieszny temat do dyskusji :O Tylko, że jak 14-latki bzykają się w kiblach szkolnych to jest w porządku. Nie wiem, macie kompleksy i sprawia wam radość to, że dokopiecie komuś mówiąc, że wygląda okropnie? Weźcie się w garść. Czepiacie się, że ktoś nie ma inteligencji a sami się nią nie wykazujecie. Co do dziewczyny ze zdjęcia - głupia moda nastała. W moim dawnym gimnazjum łazi tego od cholery i wyglądają wszystkie dziewczyny tak samo ;). Szybko poszło - szybko pójdzie.

Gość eh.......................
eee stracilam do ciebie szacunek

Gość he he he he he
Kurva_Mery głupoty pierdzielisz:O rece opadaja:O 🖐️

Gość he he he he he
moze ona ma 35 lat? niegdy nie widomo

Wolność słowa, nieprawdaż? ;) Kto pierdzieli, ten pierdzieli. Tylko czekałam, aż zaczniecie się mnie czepiać

dziwka, bo mam starzego faceta? dziwka bym byla jakbym rozkladala przed kazdym, albo miala kilku w tym wieku, a tak jestem przy jednym i to jakim. nie macie sie czego czepiac:) a no i mozna powiedziec, ze imienniczka sie odezwala w moejj jakby obronie, heh;)

Gość taki sam emok
o, front czarnych ktorzy liżą sobie dupska! :)

Gość glupia jestes skoro tak
boze jaka tY jebieta jestes kciukem te facet to cie chyba tylko rznie jak dziwke bo cos mi sie nie wydaje zeby byl tak glupi 🖐️

zmien ten nick, bo ci nie pasuje, w koncu wy pomaranczowi zawsze macie racje, a twoj nick sie z tmy nie godzi:)

znwaca piekna nigdy by nie napisal, ze ktos jest brzydki tylko, ze np niezadbany, a przede wszystkim, ze piekno trzeba wydobyc, bo fakt faktem brzydkich ludzi nie ma

Gość dove4577
nie no bo kciukiem tak w miarę sensownie pisala, nawet ją polubilam a tu sie okazuje ze jednak glupia z 40latkiem sypia :O

Gość
Przeciętna dziewczyna , takich jest tysiące, nie jest ważne jak człowiek wygląda, najważniejsza jest osobowość

są brzydcy ludzie. kogo chcesz oszukać? już pomijam ciebie, mam jakiś awers do nastolatek które wiążą się z dziadkami, więc oceniam cie troche przez pryzmat tego ale! są brzydcy ludzie.

moim zdanie mnie ma, trzeba tylko sie ogarnac mowiac ogolnikowo. a to ze mam duzo starszego faceta nie znaczy ze jestem glupia, to nic nie znaczy, face jak kazdy inny, choc dla mie wyjatkowy;)

znaczy. są pewne normy w spoleczenstwie. jesli sie z nich wylamujesz narazasz sie na krytyke proste. zauwazylem ze w kilku tematach sie owym facetem chwalisz, obnosisz sie z tym ze hoho. a to swiadzczy o glupocie. takze to ze wklejasz swoje zdjecie na forum.

to ze mam swoje zdjecie nie znaczy o glupocie i tak jestem tu anonimowa. a chwalic sienie chwale, w stosownym temacie sie wypowiadam, a to ze nieraz ktso o szczegol zapyta... to forum, tu sie pyta i sie powinno zgodnie z prawda odpowiadac, ja tak robie

Takie czasy :O 3/4 dziewczyn to tlenione solary. Przykre - ale prawdziwe. Ktoś od tego odstaje - i jest wyszydzany. Powiedziałabym więcej, ale nie warto.

Gość racja olenka21
anonimowa ??? skoro pokazalas fotke to juz nie jetse anonimowa:O aha,,i do slownika zajrzyj bo widze zawodowke zaocznie konczylas:P

bo juz tu mam kilka osob, ktore w miare dobrze znam wirtualnie, poza tym dalczego ludzie mieliby nie wiedziec jak wgladam. co najwazniejsze dbam o to, zeby tu nudy nie bylo, przynajmniej pomaranczowi maja o czym gadac:P:P:P zartuje oczywiscie:)

gdzie mam blad? nie widze? chyba ze to literowka , brak przecinka itp nie jetem tu proofesorem pisze szybo i nie zwazam na to, a ortow nigdy nie robie;)

krwawa, nie zrozumiałas mowiac o normach mialem na mysli to ze skoro ona sie zwiazuje z facetem 20 lat starszym od tych norm powaznie sie odchyla i dlatego jest krytykowana nie mow mi ze takie zwiazki sa norma, bo nie sa. one sa wyjatkami a ona sama, w mojej subiektywnej opinii jest przecietna, czarne kłaki, czarne brwi, paskudny kolczyk, nie moj typ komus na pewno sie podoba ale gdzies czytalem ze ona sama napisala "niektorzy moi znajomi uwazaja mnie za piekna" :O:O:O

bo i tak napisalam;) ale nie o znajmych tylko oglnie, na brak adroacji nie narzekam

nie przejmuj się,jakbyś miała sztuczne balony,blond szope na glowie i usta jak ponton to wtedy by uznali że jesteś sexi :D kto by pomyślal,na kafe same piękności :classic_cool: