Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonookaaaa

co myslicie o tej dziewczynie?

Polecane posty

ja widzialem wiele pozytywnych ocen ładnych dziewcząt. bo o dziwo i czasem takie foty sie trafiaja mysle ze zjechanie dziewczyn przecietnych wynika z tego, ze jesli ktos juz wrzuca swoje fotki, to kazdy podswiadomie oczekuje ze to jest COŚ, a tu niestety. bez rewelacji, zwykle przecietne, stad krytyka

tylko po co to pisanie idiotyzmow. ja tu nie daje fotek jak wiele dziewczyn w tematach a nie w stpce, zeby mnei chwalono, ale po to, zeby widzieli jak wyglada ktos z kim gadjaa

ale po co wrzucasz stara fotke, i na kazdym kroku powtarzasz ze "ta fotka jest stara, teraz nie masz kolczyka, jestes iles starsza i w ogole teraz to piekna i super" :O no tego nie rozumiem :O

nie pisalam ze teraz, wtedy tak samo nie narzekalam, a koclzyk nadal mam nieejeden zreszta. a fotka stara fakt, czlowiek sie zmienia wiec pisze , ze stara

temat z nudow, poza tym niejeden przez niego tez przestal sie nudzic wiec nie wiem o co chodzi:):P

Przecież dzisiaj trzeba: -ważyć 25 kg, -mieć przy tym cycka w rozmiarze min. E, -brwi co rano rysowac czarną kredką (kątomierz jak najbardziej przydatny), -tleniony blond! (i pisac o sobie: \"jestem blądynką\" :D ) -tipsy, itp. Krwawa- podnosi mnie na duchu fakt, że nie wszyscy wchodzą tu by odreagować swoje frustracje :) Kciukiem- masz ładne brwi- zazdroszcze! http://img119.imageshack.us/img119/9260/s25yw6.png

Znawco - osoba która wykazuje się wysoką kulturą osobistą, nie "oceniałaby" (bo to niedomówienie - ona jest oczerniana) kogoś, gdyby nie została o to poproszona. I zrobiłaby to we właściwy sposób który ukazałby wysoką inteligencję, którą tak się tutaj co poniektórzy szczycą. I po co na siłę czepiać się jej związku? Są ze sobą szczęśliwi - to wyłącznie ich sprawa, dlaczego ze sobą są. Zdarza się i tak, po co zawracać sobie tym głowę.

krwawa, toż to forum, i wyrazam swoja opinie, uwazam ze laska za czesto gdzies gada o tym zwiazku i jest to wkurzajace nie zawsze jest czas pisac kweiciste wypowiedzi, przesycone inteligencją autora ocenili i tyle, a ze idiotycznie i w kiepski sposob. no coz, taka jest uroda tego forum. zawsze tak bylo jest i bedzie

satin link nie wchodzi! dziex za kompement znawco juz napisalam czemu sie niby chwale wiec po co drazysz

krwawa mi sie podoba;) pisze ogolnie, ale podchodzi w temacie o mnie to naj heh, qwa 2gie pivo juz mi wchodzi:O qwa