Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie jesteś...

Szukam Cię wciąż

Polecane posty

wiesz że najpiękniej pachnie zima zmrożone powietrze, śnieg, słońce wtedy wydaje się jakby świat był baśnią dziecięcą baśnią Wtedy zapominasz o tym, że życie zamarło że świat pogrązony jest w snie zapominasz o bólu i strachu Jesteś w krainie baśni

Gość zaczynam od nowa...
Witam to ja gdzie jesteś... fajnie że jesteście... mnie znów coś bierze na jakieś teksty wiec pewnie jeszcze coś wrzucę a narazie miłego wieczoru...:)

Gość zaczynam od nowa...
Kiedyś jak miałam doła znalazłam ten tekst w necie... Zabierz mnie tam... Zabierz mnie tam gdzie kwiaty tęczy barwami się mienią. Zabierz mnie tam gdzie niebo błękitne łączy się z ziemią. Zabierz mnie tam gdzie ptaki życie umilą nam śpiewem. Zabierz mnie tam gdzie motyle tańczą pod bezchmurnym niebem. Zabierz mnie tam gdzie woda w strumieniu wartko płynie. Zabierz mnie tam gdzie szczęście będzie trwać wiecznie,nie minie. Zabierz mnie tam gdzie będziemy mogli nacieszyć się sobą. Zabierz mnie tam gdzie chcesz, byle byłabym z Tobą!

Gość zaczynam od nowa...
Kiedyś gdy zastanawiałam się nad sensem mojego uczucia do pewnej osoby znalazłam ten tekst w necie... Zabierz mnie tam... Zabierz mnie tam gdzie kwiaty tęczy barwami się mienią. Zabierz mnie tam gdzie niebo błękitne łączy się z ziemią. Zabierz mnie tam gdzie ptaki życie umilą nam śpiewem. Zabierz mnie tam gdzie motyle tańczą pod bezchmurnym niebem. Zabierz mnie tam gdzie woda w strumieniu wartko płynie. Zabierz mnie tam gdzie szczęście będzie trwać wiecznie,nie minie. Zabierz mnie tam gdzie będziemy mogli nacieszyć się sobą. Zabierz mnie tam gdzie chcesz, byle byłabym z Tobą!

Gość zaczynam od nowa...
sorki za podwójny tekst... myślałam że za pierwszym mi się nie wkleiło...

szkoda, że nie umiem pisać szczęśliwie. Choć tak naprawde nic złego mnei w życiu nie spotkało, a umiem tylko o nieszczęśliwej miłości pisać. To chyba najłatwiej wychodzi.

Gość zaczynam od nowa...
Piszesz pięknie o uczuciach wielu ludzi... może taki masz dar do pisania właśnie o miłości nieszczęsliwej...

zaczynam - dziękuję. Choć ja sie do tego wogóle nie przykładam. Niemniej cieszę się że sie to komuś podoba.

Gość zaczynam od nowa...
mi się podoba bo wyraża podobne uczucia do tego co ja czuje...

Pokochać znaczy umrzeć Ale to jakby śmierć z opóźnieniem Umierasz na koniec Umierasz gdy opada euforia Umierasz gdy ucieka miłość Czy miłość może trwać wiecznie? Może, ale trzeba znaleść swoją dusze Wydaje się to błachostka, a to całe życie.

Wiesz, że kiedy patrze przez okno widzę Ciebie Myślałam, że to mineło, że zapomniałam Ale kiedy patrze przez okno wszystko wraca To jak obraz wiszący na ścianie Kiedy go nie oglądasz zapominasz o nim Kiedy na niego patrzysz, istnieje tylko on a cały świat jakby gdzieś zniknął. Obraz można schować, zniszczyć