Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie jesteś...

Szukam Cię wciąż

Polecane posty

Gość gdzie jesteś...

Szukam Cię wciąż lecz Ciebie nie ma jesteś już tylko wspomnieniem... Jesteś daleko a jednocześnie tak blisko - w moim sercu na zawsze... Tamta noc, nasza ostatnia Kiedy byliśmy razem szczęsliwi Tamto wspomnienie... musi wystarczyć mi na całe życie... Dziś już sama na swojej życiowej drodze sama samotna w tłumie Ale gdzieś w środku jesteś Ty na zawsze...

Jestem w szeregach szarości Tego co jawi się barwą. Pośrodku granic zwątpienia, Tarasów tęsknot zapomnianych.

Gość gdzie jesteś...
Gdy nadejdzie lato Pojdę tam gdzie kiedyś ja i ty Usiądę pod tym samym drzewem Usłyszę ten sam strumień Poczuję zapach bzu...

Dłoń w wzajemność oprę, W spełnieniu duszę skąpię, Grzechu pianę zmyję, W Objęciach się zaszyję.

Gość Mrowisko
Już mnie nie ma Przestałam czekać Przestań szukać Zacznij żyć Ja to tylko złe marzenie O którym śnisz które się nie urzeczywistni Przestań marzyć To marzenie to złe dziecko które nie może żyć Zacznij żyć swoim życiem przestań szukać mnie

Jak mam przestać szukać, Gdy nie mogę żyć. Co począć ma szaleniec, Jak tchnienie spełnienia, Odnajduje w wspomnieniach, I garstce z przelanych łez. Znajduje wiarę za Ciebie I brnę w chore sny, Wizerunek Twój mi się jawi Niczym krzyż.

Gość nie tak...
"To marzenie to złe dziecko które nie może żyć"- czyzby ktos tu byl okrutny?:(

Gość Mrowisko
Ja to tylko mgła Przyjdzie świt przestane być Nie mogę z Tobą być Musisisz zapomnieć Zapomnieć że mnie znasz Zapomnieć że byłam Wymazać z pamięci nasze sny Zostawie tylko krople rosy na pamiątke czegos o czym zapomniesz Niech będzie niemym świadectwem naszych dni

Gość Mrowisko
"To marzenie to złe dziecko które nie może żyć"- czyzby ktos tu byl okrutny? dziecko to tylko porównanie czegoś co zostało stworzone wspólnie, pomiędzy kobietą a mężczyzną. Nie chodzi o dziecko jako człowieka.

Gość nie tak...
domyslam sie;) mimo to brzmi okrutnie:( moze przemysl to jeszcze?;):)

Gość Mrowisko
miało brzmieć okrutnie.

Gość nie tak...
:( ...rozumiem....

Gość nie tak...
ale czemu jestes taka okrutna?;)

Postać twą otula strach! Samotność szepcze o przystań. Ta miłość z niedosytu powstała, Więc boisz się o sytość. Byłem dla Ciebie ważny! Bluźnisz przeciwko sobie, Pozbawiając się mnie, wycinając to co środkiem ciebie jest. Zaklinam Cię o spokój. Wybudzę z koszmaru, Gdzie jawię Ci się źle, Pogładzę Cię po głowie, I zniknie to co złe.

Gość gdzie jesteś...
Historia mojej miłości jest jakby odzwierciedleniem słów tej piosenki... BEZ MIŁOŚCI muz. Ryszard Rynkowski, sł. Jacek Cygan Gdzie jest ta moc, co serce spina Gdzie jest ta moc, gdy już jej nie ma Dziś już w nich chłód po szczyty Alp I tylko tli się żal Gdzie jest ta noc, gdy zniknie w dali Słyszysz to ci, co się kochali On za nią mógł do ognia wejść Co z nimi stało się I jest jak jest I nie ma nic Choć jeszcze śpią pod wspólnym niebem On jest już sam Jak smutny mim A ona obca z nim I tylko czas co noc się zjawia Przedstawia kwit I płacić karze On daje mu banknoty sił Ona urodę i łzy Więc jeśli Bóg ich przyszłość znał Czemu z ich dróg ten węzeł splótł Czy dla tych chwil szczęścia bez tchu Gdy byli równi Mu I jest jak jest, bez snów i potrzeb Choć jeszcze cień o cień się otrze I żyją tak jak z cieniem cień Martwi o każdy dzień

Gość gdzie jesteś...
Mrowisko - Ja to tylko mgła... śliczny ten tekst :)

Gość te slowa bardzo ladnie
opisuja milosc

Gość Mrowisko
Moim strachem jesteś Ty Moim bólem jesteś Ty Moim sercem jesteś Ty Moją wiarą, marzeniem, snem i kochaniem Całym światem jesteś Ty Chciałam tylko krople Twojej łzy Dostałam rwacy potok swoich łez Nie umiem już kochać nikogo Zostawiłam Ci serce Gdy odchodziłeś zabrałeś mi je.

Gość gdzie jesteś...
Szukam Cię wciąż w noc ciemną przy blasku Księżyca w jesienny deszczowy dzień w letnią noc w wiosenny poranek Szukam Cię wciąż we wspomnieniach we śnie i na jawie Szukam w miejscach gdzie kiedyś byliśmy razem i szukam nawet tam gdzie wiem, że nie znajdę Szukam, szukam... każdego dnia do końca mych dni... z nadzieją i bez niej... szukam wciąż...

Gość Mrowisko
Jedno mam tylko marzenie Jedną prośbą do Ciebie Oddaj mi serce, bym kochać znów mogła Potem zapomnij, ze byłam.

Gość nie tak...
jakie to smutne co piszesz Mrowisko...

Gość Mrowisko
smutne mi najlepiej wychodza nie umiem pisac szczesliwie jak ma być coś jakby wiersz.

Gość Mrowisko
Myślisz, że Cię nie szukałam? Myślisz, zapomniałam Szukałam tam gdzie mówili, że nikogo nie ma w pustym budynku Tam gdzie nawet nie ma zwierząt, ani roślin. A Ty? Czekałaś na mnie w drodze do domu. Czekałeś A ja? Zbyt zmęczona szukaniem Odeszłam, nawet Cię nie widząc Dlaczego się złościsz? Szukałam Cię tak wytrwale.

Gość gdzie jesteś...
Nim odejdziesz gdzieś na zawsze Daj mi tę ostatnią noc Zanim zamkniesz drzwi na zawsze Przytul mocno mnie Zanim znikniesz na rozdrożu Jeszcze raz obejrzyj się.

Gość gdzie jesteś...
Mrowisko - mnie też szczególnie dziś nachodzi na pisanie jakiś smutnych tekstów...

Gość Mrowisko
czekałes ma być

myślą poza ramy bólu wyjdź Poza nasze rzewne łzy Poza bariery wysokich stopni Co pnąc się, prowadzą na szczyt Gdy świat w przepaść odrzucasz Uśmiechem serce swe obdarz Pokochaj to co u lubowałem plany i piękne łzy Odszedłem przez niemoc siły By oblicze anielskie ujarzmić W ciąż byłem za słaby Na potężne z chwil Rzuciłem się w ostrza żyć By przeciąć strachu więzy Być gotowszym na Ciebie Ku wiecznej Twojej potrzebie By dostatecznym być

Szukałem w oczach bestii, szukałem w morzu łez, Przez wszystkie z doświadczeń, W każdej z drobnych chwil, Był Twój ślad miłości, byłaś Ty. Byłaś w ręce co każe, Penetrowałaś moje sny. Jesteś w kierunku myśli, Co ku tobie się chyli.

Gość Mrowisko
J.D.R. - śliczne to jest :)