Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *beata

taak

Polecane posty

Gość *beata

mam pytanko, w sumie zacznę tak: mam trądzik, ostatnio trochę go podleczyłam. Nie jest on jakoś bardzo mocny, szczególnie mam na brodzie i na ustami no i wągry. Byłam 2 razy na solarium, trochę sobie spaliłam twarz ale po dwóch dniach prawie przeszło,a moje pytanie to: czy powrócą jeszcze gorsze po tych dwóch razach czy nic się nie zmieni. męczy mnie to, bo jak się okaże ze wrócą to zacznę chodzić na stałe na solarium, a nie chce w ogóle:/

Gość *beata
proszę odpowiadajcie!!!!!

Gość katherine85
solarium wysusza skore a wysuszona skora daje sygnał do produkowania większej ilości łoju = więcej pryszczy. Aczkolwiek nie zawsze. Nieradze ci chodzic na solarium. Przedwczesne staarzenie skóry, piegi, wysuszona skóra, rak, choroby, przebariwenia... Naprawde warto tyle ryzykować dla chwilowego efektu? Polecam ciu raczej balsamy brazujace z Dove badz z Johnsona.

Gość *beata
no ja wiem, ja już nie che chodzic, i nawet mi nie zalezy na opaleniźnie, tylko zeby nie miec pryszczy :/

Gość katherine85
to do dermatologa:) solarium chwilowy efekt a potem jak ci wroci to ze zdwojona sila;) Tez nie chce miec i sie ratuje czym sie da:P ale solarium to niezwykle glupi pomysl przykro mi zaszkodzisz sobie tylko!

Gość *beata
no ale czy po dwóch razach to mi zaszkodzi, no bo już nie ma odwrotu, dlatego tak sie martwie, i chyba msz racje, pójde do dermatologa...

Gość katherine85
2 razy nie ale czeste stosowanie juz tak. Z tego co wiem to korzystac z solarium mozna bodajże 2opare minut na ROK!!! A dermatolog na pewno zaradzi, ewentualnie można spróbować medycyny naturalnej. Jakieś oczyszczania zioła.:)

Gość *beata
to dobrze, ze nie zaszkodzi. No ja biore drożdże z bratkiem, pije zielona herbatke na oczyszczenie, no i kosmetyki na twarz, mydelko, krem nastolatki i brewoxyl miejscowo lub pasta cynkowa, i po pewnym czasie tego stosowania znacznie sie zmniejszyły, Tylko kuurde co mnie podkusiło, zeby isc na solare, a tak wiem:koleżanka:/