Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaśnie Pan

Takie właśnie jesteście....

Polecane posty

Gość Jaśnie Pan

W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża. Miał sześć pięter a jakość mężczyzn rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro nie mogła zejść niżej, jedynie do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi, więc tam sobie pewna pani poważnie zainteresowana kupnem męża. Na pierwszym piętrze wisiała tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej. Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej. Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej to musi być już super. Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko..., ale chyba wejdę piętro wyżej. Na piątym piętrze przeczytała: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to, co musi być piętro wyżej!?! Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym piętrze nie ma żadnych mężczyzn. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, ze wam, kobietom za cholerę nie można dogodzić...".

Gość Izabell17171717
ja bym poprzestala na 3 pietrze:) naprawde... wiec to nie dowód ze wszystkie kobiety takie sa :P

Gość Jaśnie Pan
Która jeszcze się wypowie na temat tej anegdoty... Powaznie, interesuje mnie wasze zdanie, chciałbym wiedzieć, żeby całkiem nie stracić wiary w kobiety...

Gość Jaśnie Pan
Broń Boże, szukam, ale na tą chwile, same zamienniki.... (czyt. zapchajdziury):P

Ja się wypowiem, że każdy człowiek chce coraz lepszych rzeczy i dąży do lepszego standardu i to jest normalne ludzkie zachowanie. Inaczej ludzie by się nie rozwijali i ciągle by jeszcze chodzili po drzewach. I trochę mnie śmiech bierze, że piszecie tak o kobietach, bo wiadomo, że faceci są specjalistami od zamieniania ciągle dobrego na lepsze. Słynne postacie Kazimierza M. i Cezarego P. znajdującego sobie nowe modele w miejsce starych... wiecie ile takich pierników w średnim wieku tak robi? Wszyscy Ci, których jakaś młoda zechce :o wierni tylko Ci, co nie mają okazji...

Gość jasmutas
a myślisz że któras kobieta odpowie Ci szczerze...?? Nie sądze. Historyjka jak najbardziej trafna! Niestety :(

Gość 11888
Byłam dwa razy bliska ku temu, aby poprzestać na drugi pięt, ale jednak dosżłam do wniosku, że poczekam może dotrę na wyższe piętro i właśnie upijam się w samotności i tak od lat

Gość Jaśnie Pan
Koleżanko "wyszłam z kąpieli", masz racje, tyle, że wy Kobiety też macie ten problem, jakby się facet nie starał i tak zawsze będzie mało.... bo inny "Kaśki facet" zarabia więciej, albo " Kaśki facet" ma większe mieszkanie... i tak w kółko.... Odnośnie starszych kolesi co maja małolatki za partnerki.... to tych dziewuch świadomy wybór, w końcu własne zdjęcie na pierwszej stronie" Faktu" to znacznie więcej niż mają koleżanki ....

Gość Jaśnie Pan
Ach ro czerwone wino :P :P :P

Gość 11888
dokładnie czerwone wino!!

Ja zatrzymała bym sie na 2 pięterku jak facet ma pracę i kocha dzieci to jest wystarczająco inteligentny żeby nauczyć go wielu ciekawych i pożytecznych rzeczy:) A swoja drogą to świetne toto;)I ciekawe.......

Szanowny jaśnie panie, ale to tych facetów nie jest świadomy wybór? Uważasz, że tylko kobiety podejmują świadome wybory. Ależ nie obrażaj swoje płci... tak samo tych dziewcząt to jest wybór, jak i tych panów, więc jest po równo, więc nadal nie wiem, w czym rzecz? są ludzie którym nigdy nie jest za dużo i są tacy, którzy cieszą się tym, co mają.... płeć tu nie ma nic do rzeczy

Gość aaannniiaa
Drogi Jaśnie Panie, Z racji lenistwa (dziś sobota - mam prawo) nie przepiszę tej anegdoty zameniając słowo MĘŻCZYZNA na KOBIETA. I odpowiedz mi Panie Najjaśniejszy - dlaczego Wam również jest zawsze mało? Dlaczego mając u boku idealną Matkę - Żonę - Kochankę (czyt. MZK) wciąż zachowujecie instynkt łowcy i żadnej okazji nie przepuścicie?

Gość zmanierrowana
nic tylko dostac sie na dach i skoczyc :p

Gość Jaśnie Pan
Koleżanko co z kąpieli wyszłaś.... Jutro coś odpowiem, za dużo red wine, nie mam siły już myśleć....:)

Gość stare jak swiat
:O

zawsze szczery- muszę cię cholera poprzeć :D

Gość naiwnaa
tak sobie myślę, że może wystarczyło by np 2 lub 3 piętro, ale pewnie z samej ciekawości i perspektywy lepszych modeli poszłabym na ostatnie:P

Tą anegtotkę można przerobić, mężczyźni też swietnie by tam pasowali z tym że od razu z pierwszego piętra przeskoczyli by na ostatnie :D ....a tak poważnie czy akurat o płeć tu biega?

Gość a ja jestem ./../
ja doszlabym tam gdzie jest o tym ze jest dobry w lozku.. wyzj bym juz nie szla :P

Gość Hubert Górka
Sympatyczne ;)

Gość Jaśnie Pan
Owszem możnaby tam wstawić słowo facet i pewnie w wielu przypadkach by sie zgadzało... ja osobiscie własnie miałem kiedyś taką kobietę, której zawsze było za mało, stąd ta anegdota.

Gość A...........
to ja cos wkleje dla rownowagi :) Idealna partnerka Dawno, dawno temu do pewnego mistrza zen przyszedł człowiek i powiedział, że nie może znaleźć dla siebie partnerki, która by mu odpowiadała i którą kochałby do końca życia. - A jaka miałaby być ta kobieta? - zapytał mędrzec. Człowiek zastanowił się chwilę, a potem rzekł: - Tęsknię do kobiety kochającej, mądrej, odpowiedzialnej, szlachetnej, radosnej, czułej, wrażliwej, delikatnej, pięknej, zmysłowej, zaradnej, silnej, samodzielnej... która kochałaby mnie do końca życia. Dodał jeszcze kilka równie rzadkich cnót, po czym zapytał mnicha, co ma począć. Mędrzec zajrzał mu głęboko w oczy i powiedział: - Znam absolutnie pewny, lecz bardzo trudny sposób, dzięki któremu spotkasz właśnie taką kobietę. - Jaki to sposób?! - zapytał ucieszony człowiek. - Jeśli mi go zdradzisz, oddam ci wszystko, co posiadam! - Niczego od ciebie nie potrzebuję - odpowiedział mistrz. - Musisz mi tylko przysiąc, że z niego skorzystasz. Człowiek przysiągł na wszystkie świętości, że zastosuje się do rady mędrca, a kiedy trochę się uspokoił, mistrz z naciskiem wyszeptał mu do ucha: - Jeśli pragniesz spotkać kobietę kochającą, mądrą, odpowiedzialną, szlachetną, radosną, czułą, wrażliwą, delikatną, piękną, zaradną, silną i samodzielną - to najpierw sam musisz się takim stać. Tylko w ten sposób ją znajdziesz. A nawet jeśli jej nie spotkasz, nie będzie to już wtedy miało dla Ciebie większego znaczenia.

Gość Jaśnie Pan
dobre:)